hertz weer beste autoverhuurde ter wereld

Juniorsenior

HERTZ WEER BESTE AUTOVERHUURDER TER WERELD

Hoofddorp, Hertz, 's werelds grootste autoverhuurder, wordt ieder jaar nauwkeurig beoordeeld door de lezers en reizigers van het gezaghebbende Travel & Leisure magazine. Voor de 11e keer op een rij kozen zij Hertz als beste autoverhuurder ter wereld.

Travel & Leisure is een Amerikaanse uitgave van American Express Publishing. Het lezersbestand kenmerkt zich door een hoge internationale reisfrequentie; men vliegt letterlijk de hele wereld over en maakt daarbij gebruik van services zoals autoverhuur.

Samen met Singapore Airlines en Crystal Cruises voert Hertz de ranglijst aan van bedrijven die ieder jaar weer opnieuw worden gekozen als 'de beste ter wereld'. Een reden voor trots bij alle Hertz medewerkers.

Over Hertz
Hertz is 's werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 7.600 corporate vestigingen in meer dan 150 landen en een jaarlijkse vlootaanschaf van meer dan 500.000 voertuigen en 25 miljoen transacties per jaar (1 per seconde!). Hertz is een gevestigde naam in het overzicht van de 'top 100 meest sterke merknamen ter wereld'. Met 40 vestigingen is Hertz ook in Nederland sterk vertegenwoordigd.

www.hertz.com

Einde persbericht.