Ingezonden persbericht

Avonturenpark Hellendoorn trakteert deze zomer op bekende kinderhelden

Extra veel entertainment ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van het park

Hellendoorn, 26 juli 2006 - In de maanden juli en augustus is het bijna iedere dag raak in Avonturenpark Hellendoorn. Ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van het park zijn er heel veel bekende kinderhelden uitgenodigd. De hele zomer staat bol van Meet & Greets, voorstellingen en optredens.

Nieuwe familieshow

In het Gouden Theater Paleis gaat de nieuwe familieshow Wereldfeest in première. In de hoofdrollen schitteren de Power Flowerz Roos, Jasmijn en Madelief. Tijdens de voorstelling nemen de meiden de gasten van het theater mee naar hun mooiste dromen. Tot en met 27 augustus is de voorstelling dagelijks te zien. Wereldfeest is een spetterende show voor de hele familie met swingende liedjes, droomachtige decors en rijke kostuums.

KUS

Op 15, 16 en 17 augustus komt de razend populaire meidengroep KUS naar Avonturenpark Hellendoorn voor een half uur durende show. Natuurlijk komt hun nummer één hit 'Lekker Ding' ook voorbij.

Bob de Bouwer, Brum, SpongeBob en Totally Spies komen!

In augustus kunnen kinderen hun hart ophalen in Avonturenpark Hellendoorn als het gaat om het ontmoeten van bekende kinderhelden. Bob de Bouwer, Brum, SpongeBob en Totally Spies zijn allemaal van de partij en willen graag met hun fans op de foto. Op www.hellendoorn.nu is de complete showagenda te vinden.

Twee nieuwe familieattracties in 2006
In het compleet vernieuwde piratengebied de Haai Baai, dat afgelopen winter gerealiseerd werd, is bij de start van het seizoen de zweefmolen Piraat Enterhaak geopend. In aansluiting op het piratenthema van het gebied is op 18 juli de tweede nieuwe attractie geopend; het Ballon Kanon. Met een katapultconstructie kunnen met water gevulde ballonnen op de tegenstander afgevuurd worden.

Praktische informatie
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 14 april t/m 29 oktober van 10.00 tot 17.00 of 18.00 uur. Kijk voor de exacte openingsdagen- en tijden op de website: www.hellendoorn.nu. In de zomer van 30 juli t/m 20 augustus zelfs tot 19.00 uur. De entreeprijs vanaf 3 jaar is ¤ 16,95 per persoon, in juli en augustus ¤ 17,95 per persoon. Online entreekaarten kopen is extra voordelig: ¤ 16,50 per persoon.

Einde persbericht

Avonturenpark Hellendoorn is een familiepark speciaal voor jonge gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het gevarieerde aanbod van attracties en shows maakt van een dagje uit een bijzondere familiebelevenis.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van het Franse Compagnie des Alpes. Deze groep is gespecialiseerd in Europese vrijetijds- en toeristische parken voor families. Zij telt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers en verenigd attractieparken met een bijzonder karakter die erg met de regionale en/of nationale markt zijn verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Avonturenpark Hellendoorn, Marloes van Rooijen, telefoonnummer 0548 659159.