Gemeente Sneek


Stadsomroeper in Sneek
Dinsdag 15 augustus krijgt de wekelijkse warenmarkt in Sneek bezoek van een historische stadsomroeper.
De stadsomroeper zal traditioneel gekleed alle aanwezigen luid en duidelijk op de hoogte stellen van alle activiteiten die tijdens de Stadsreünie te beleven zijn.

Sneek besteedt dit jaar aandacht aan het belangrijke feit dat de stad in 1456 een eigen wetboek vaststelde. Precies 550 jaar geleden dus. Dat is een mooie gelegenheid voor het houden van een Stadsreünie.

De Stadsreünie vindt plaats op 9 september. Alle Snekers en oud-Snekers zijn dan van harte welkom in de Sneker Sporthal en in de stad om samen herinneringen op te halen.

Deelname aan de Sneker Stadsreünie kost 10,- per persoon. Aanmeldingsformulieren voor de Stadsreünie worden dinsdag ter plaatse door de Stadsomroeper uitgedeeld, maar zijn ook af te halen bij de VVV, de Vereniging Historisch Sneek en bij het stadhuis van de gemeente Sneek.

Meer informatie over de Sneker Stadsreünie, het programma, het opgaveformulier en informatie over de activiteiten rond 550 jaar stadsrechten Sneek, vindt u op www.sneek.nl. Klik op de speciale button op de homepage.

© copyright 2006 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 10-8-2006