Gemeente Dinkelland


Afdeling PBC, team Communicatie

PERSBERICHT

Van: Birgit Boode
Datum: 15 augustus 2006
Betreft: Speelverbod op wedstrijdvelden in Dinkelland opgeheven

Speelverbod op wedstrijdvelden in Dinkelland opgeheven

Het speelverbod dat de gemeente Dinkelland oplegde voor alle wedstrijdvelden is per 18 augustus a.s. opgeheven. Dit betekent dat er met ingang van 19 augustus 2006 weer op de wedstrijdvelden gespeeld mag worden. Alleen het hoofdveld van KOSC en veld 3 van DOS'19 blijven nog tot 1 september 2006 gesloten.

Toelichting

De gemeente Dinkelland legde het speelverbod op de wedstrijdvelden op, omdat door de aanhoudende droogte en de hoge temperaturen de velden extra kwetsbaar zijn.

Na overleg met Top Craft, die zorgdraagt voor het onderhoud van de velden, en de huidige toestand van de wedstrijdvelden in ogenschouw nemend, heeft de gemeente Dinkelland besloten om het opgelegde speelverbod voor de wedstrijdvelden per 18 augustus 2006 op te heffen. Voor de geplande bekerwedstrijden wordt een uitzondering gemaakt. Deze mogen met ingang van 15 augustus a.s gespeeld worden. De verenigingen is wel gevraagd om de belasting van de velden zo veel mogelijk te beperken.

Het speelverbod is voor 2 wedstrijdvelden niet opgeheven. Alleen het hoofdveld van KOSC en veld 3 van DOS'19 blijven nog tot 1 september aanstaande gesloten.


---

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met team communicatie, Birgit Boode, telefoonnummer 0541-854 185.


---- --