Politie Zeeland


---

W-3085-2006 Inbraak in sportvereniging
Bij een tennisvereniging in de gemeente Veere is vannacht ingebroken in de kantine.
Uit het gebouw, dat vermoedelijk is betreden door een raam te forceren, is drank meegenomen. Een schadebedrag is nog niet bekend.

W-3086-2006 Vernielde parkeerautomaat
In Domburg is een parkeerautomaat vernield het afgelopen weekend.
De lichtbak en de verlichting zelf is stukgemaakt. Uit de automaat is geen geld weggenomen.

O-3087-2006 Resultaten aangekondigde gordelcontrole
Vandaag is in Goes en Renesse een van tevoren aangekondigde gordelcontrole gehouden.
Tussen 09.00 en 11.30 uur vanmorgen is in Goes op diverse plekken gecontroleerd. 7 automobilisten droegen hun gordel niet. In Renesse waren 8 automobilisten die hun gordel niet droegen. Daar werd tussen 13.30 en 16.00 uur gecontroleerd.
Alle betrokkenen krijgen binnenkort een acceptgirokaart thuisgestuurd.

O-3088-2006 Onder invloed op de brommer
Een 63-jarige Goesenaar is vanmiddag rond 17.00 uur betrapt op het rijden onder invloed.
Hij reed, op zijn brommer, over de Watervlietweg in Goes. Toen hij een blaastest moest ondergaan bleek dat hij drie keer teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur en een bekeuring.

O-3089-2006 Aangehouden wegens vernieling
Vanmorgen om 10.50 uur is, in zijn woning, een 34-jarige man uit de gemeente Kapelle aangehouden op verdenking van het vernielen van een auto op 23 juli jl.
De man was al eerder uitgenodigd op het politiebureau om een verklaring af te leggen over de vernieling. Hij was toen niet op komen dagen. Agenten van de Zeeuwse politie zijn de man daarom vanmorgen op gaan halen in zijn woning. Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig. Hij gooide o.a. een kop hete koffie over een van de agenten heen. Na een worsteling met de agenten kon de man geboeid overgebracht worden naar het bureau. Hij is daar verhoord en na zijn verhoor weer in vrijheid gesteld. Hij ontkende overigens iets met de vernieling te maken te hebben gehad.


---- --