Fujifilm


15 Aug 2006

Introductie Fujifilm 2Gb xD Picture card

Nieuw ontwikkelde Fujifilm xD-Picture Card Type M M2GB

Fujifilm introduceert met trots de nieuwe 2GB versie van de xD-Picture Card digitale camera opslagmedia.

De nieuwe xD-Picture Card TypeM M2GB zal vanaf oktober 2006 te koop zijn bij de Fujifilm verkooppunten.

De, in september 2002 geĂŻntroduceerde, xD-Picture Card is een goed geaccepteerd type geheugenopslag voor digitale cameras. De nieuwe 2GB versie is door Fujifilm ontwikkeld om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar grotere opslagcapaciteiten onder de FinePix gebruikers.

De xD-Picture Card TypeM M2GB is gebaseerd op de hoge-densiteit MLC (Multi Level Cell) geheugen technologie, die het mogelijk maakt om 2 GB opslagruimte in een kaart van 20mm x 25mm x 1.7mm in te bouwen. Deze techniek heeft het potentieel om in de toekomst kaarten te produceren t/m 8GB.

Fujifilm zal ook in de toekomst de functionaliteit van de xD-Picture Card blijven verbeteren om zo een oplossing te bieden voor de trend van steeds hogere resolutie digitale cameras en toename van de opnamemogelijkheden.

Compatibiliteit:

De xD-Picture Card TypeM M2GB zal geschikt zijn voor de Fujifilm digitale cameras die vanaf nu te koop zijn. Meer details over de compatibiliteit zullen vermeld worden in oktober 2006. Tot die tijd kunt u gebruik maken van het schema op de Fujifilm website in de helpdesk sectie.

Productafbeeldingen:

x_D_2GB_M_verpakking
xD-2GB_M.JPG