InterCommIT is `Connected to Frug I Com`

AMERSFOORT, 20060815 -- Frug I Com en InterCommIT hebben het Solutions Provider Convenant getekend en geven daarmee aan samen te werken aan een standaard voor de uitwisseling van ketengegevens ter verbetering van de concurrentiepositie van de Nederlandse AGF-keten.


EDI Verzendbericht
De behoefte om te standaardiseren binnen de AGF branche heeft mede door de wetgeving betreffende Tracking & Tracing en de wens tot informatie optimalisatie concrete invulling gekregen. De behoeften van de AGF branche zijn opgenomen in de nieuwe release van de Invoeringsconventie Levensmiddelenbranche (3de kwartaal 2006). Er wordt verder gewerkt aan volgende berichten op basis van de uitgangspunten van GS1. Het draagvlak hiervoor is breed en omvat alle schakels van de groente en fruit bedrijfskolom.
Vanzelfsprekend kunt u ook dit berichttype via Go-secure uitwisselen met uw handelspartners.

Voor meer informatie over de specificaties van het nieuwe verzendbericht kunt u contact opnemen met Marcel Vaessen (033 479 0891).

Frug I Com
Frug I Com (Stichting Platform AGF Keteninformatie) is een initiatief van Frugi Venta. De stichting heeft als doel het initiëren, stimuleren en coördineren van het gebruik van standaards voor elektronische gegevensuitwisseling tussen ketenpartners.
Voor meer informatie kunt u de Frug I Com website bezoeken.

InterCommIT
InterCommIT is een Integration Service Provider ( ISP) met klanten in verschillende bedrijfstakken waaronder de levensmiddelensector, de financiële dienstverlening en de Doe-Het-Zelf branche. InterCommIT levert producten en diensten om elektronische communicatie tussen verschillende zakelijke partijen zo betrouwbaar, veilig en efficiënt mogelijk te maken.