Matthew Hoyle International opent vestiging in Hong Kong

DEN HAAG, 20060815 -- Werving- en selectiebureau Matthew Hoyle International uit Den Haag heeft deze maand een vestiging geopend in Hong Kong. De opening van het nieuwe kantoor in dit belangrijke financiële centrum in Azië wordt gezien als een logische stap na het succes van Matthew Hoyle International B.V. als gespecialiseerde headhunter in financiële functies in Europa.


Hong Kong

Met de keuze voor Hong Kong is volgens drs. Christ van Giersbergen RC, mede oprichter van Matthew Hoyle International, ingespeeld op de wens van de bestaande cliëntenkring. Deze, toonaangevende bedrijven in de sectoren Finance, Banking, en Commodities, zijn veelal reeds gevestigd in Zuid-Oost Azië en hebben nu een groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel. Het kantoor in Hong Kong richt zich op opdrachtgevers in Hong Kong, China, Dubai, Singapore en wordt geleid door Matthew Hoyle.

Het bedrijf

De nieuwe vestiging in het buitenland past binnen de strategie van Matthew Hoyle International om een kantorennet uit te rollen dat internationale bedrijven kan bedienen voor recruitment van financiële functies op midden en hoger kader niveau. Matthew Hoyle International is in 2003 opgericht door Matthew Hoyle en Christ van Giersbergen en telt momenteel 30 medewerkers.