Gemeente Goirle


Expositie over nieuwbouwwijk Boschkens


---

In de maanden augustus en september is in de hal van het gemeentehuis een expositie ingericht over Goirles nieuwste woonwijk Boschkens en dan met name het oostelijk deel, waar momenteel volop gebouwd wordt. De titel van de expositie is: 'Goirle bouwt aan diversiteit en kwaliteit in Boschkens' en kreeg als ondertitel mee 'Wonen in het groen voor iedereen'.

Op de panelen wordt de uitvoering van de onderdelen 'Kijk Boschkens' van Rabo Vastgoed; het woningencomplex van Houtepen; de Boskavels; de Boemerang van AM Wonen; de Bospatio van Van der Weegen en de woningen van Woonstichting Leijakkers met fraaie schetsen en teksten uitgebeeld.

De expositie is dagelijks te bezoeken van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Voor bezichtiging na de middag graag even aanbellen. U bent van harte welkom.

Aan dit bericht zijn de panelen van de expositie als pdf bestand toegevoegd: Expo Boschkens paneel 01; paneel 02; paneel 03; paneel 04; paneel 05; paneel 06; paneel 07; paneel 08; paneel 09; paneel 10; paneel 11