Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Inschrijving Spierziektendagen Veldhoven geopend

Veldhoven VSN-leden uit de diagnosegroepen Erfelijke polyneuropthieen, CIAP, Guillain-Barré / CIDP, Ataxie van Friedreich en Overige Diagnosen*, kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de spierziektendag in Veldhoven. Deze week ontvangen leden hiervoor een uitnodiging.

Geen idee wat zo'n Spierziektendag inhoudt? Kijk op MijnVSN bij Lezingen op video en bekijk de impressie van een Spierziektendag. Lezingen, een grote informatiemarkt (van armsteun tot traplift), lotgenotencontact in Myocafé Live, een gesprek met de sociaal consulent over voorzieningen: u vindt het er allemaal.

Veldhoven Het inschrijfformulier is beschikbaar via MijnVSN. De link staat direct onder de foto op de homepage. U vindt daar de uitnodiging, de routebeschrijving, de beschrijving van de locatie en de carpool-plaats. Op de carpool-plaats kunt u aan andere VSN-leden vragen of u mee kunt rijden of u kunt aanbieden om mensen mee te nemen.

Waarschijnlijk ontvangt u vandaag of morgen de schriftelijke uitnodiging via de post. Wij waarderen het zeer wanneer u zich wilt inschrijven via de website*. Dat scheelt de VSN veel extra werk. Inschrijven via het papierenformulier blijft uiteraard ook mogelijk.

U kunt de eigen bijdrage voor deze dagen op twee manieren betalen, wanneer u via internet inschrijft. Of via een eenmalige machtiging, of via uw eigen internetrekening bij de Postbank, Rabobank, ABN/AMRO-bank of ING. U gebruikt dan Ideal, een nieuwe en betrouwbare methode van betalen via internet.Het is niet mogelijk om op de dag zelf contant te betalen.

U kunt via de website inschrijven tot en met 10 september.


* Voor leden die onder de diagnose groep Overige Diagnosen vallen, is het helaas nog niet mogelijk om digitaal in te schrijven.

17 augustus 2006

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400