Gemeente Assen


Actueel

Bestemmingsplan Kloosterveen II

Assen, 17 augustus 2006

Ontwerp uitwerkingsplan 'Kloosterbos

B&W maken bekend dat bij de balie Bouwen en Stadsinrichting in het stadhuis, vanaf 18 augustus 2006 gedurende zes weken het volgende voor belanghebbenden ter inzage ligt: Uitwerkingsplan "Kloosterbos" van het bestemmingsplan 'Kloosterveen II'. Onderhavig plan vormt een Uitwerkingsplan ex. artikel 11 WRO.

Kloosterbos is de tweede buurt in kloosterveen II. Het stratenpatroon is gebasseerd op dat van een sterrenbos. Het wordt doorkruist door de landschappelijke route die door geheel kloosterveen gaat lopen en verbinding vormt met de groene gebieden in de omgeving.

De buurt biedt de mogelijkheid voor de bouw van ca 450 woningen. Zowel projectmatig woningen als particuliere kavels, zullen worden gerealiseerd. Ten opzichte van de eerste terinzagelegging in mei zijn in het plan kleine wijzigingen doorgevoerd tenaanzien van het beeldkwaliteitsplan, voorschriften en maatvoering.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden eventuele zienswijzen tegen het ontwerp uitwerkingsplan schriftelijk aan het college kenbaar maken. Deze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, postbus 860, 9400 AW Assen. Voorts is tegen betaling van 2,20 een exemplaar bij de publieksbalie te kopen.