Ingezonden persbericht


Uitbreiding productiecapaciteit Alurage geveltechniek om optimaal aan marktvraag te voldoen

Alurage staat niet stil in de strijd om de gunst van de afnemer. Een essentieel onderdeel om te voldoen aan de marktvraag is de productiefaciliteit. Om én op tijd, én kwalitatief gezien een topproduct te leveren vereist dit een productiefaciliteit dat up-to-date is. Met dit doel voor ogen is er recent aanzienlijk geïnvesteerd in modernisering van het machinepark.

In Almelo is onlangs een nieuwe bewerkingsmachine van producent Calvet aangeschaft. Het gaat om het type Diamant welke is geïnstalleerd door Calvet zelf. Met deze machine heeft Alurage de mogelijkheid om aluminium profielen met een grotere lengte en doorsnede te bewerken. De machine zal na de bouwvak operationeel zijn en zal in ploegen gaan draaien om de capaciteit optimaal te benutten.

Behalve deze machine is er in Almelo bovendien een automatische hoekenpers, van wederom Calvet geplaatst. De hoekenpers maakt het mogelijk om efficiënter orders te kunnen verwerken. Het grootste voordeel van deze hoekenpers is dat deze maten kan inlezen en in één keer de hoeken perst waardoor het geheel van hogere kwaliteit wordt en er een nog hoogwaardiger eindproduct geleverd kan worden. In de afgelopen weken is de fabriek in Almelo compleet opnieuw ingericht om de nieuwe machines optimaal te laten draaien.

Mede dankzij de uitbreiding van het machinepark ziet Alurage de toekomst zeer positief in, en zal het haar ambities beter waar kunnen maken; toonaangevend zijn in de gevelbranche en samen met de afnemer prachtige gevels realiseren.

Alurage BV
0546 - 549090
mail@alurage.nl
www.alurage.nl