Ingezonden persbericht


bnn.nl is vernieuwd!

De vaste bezoekers van BNN.nl hebben het al opgemerkt. De site van BNN is vernieuwd. Er is nu nog meer plaats voor video en interactiviteit. Daarnaast is ook de navigatie een stuk verbeterd. Niet alleen de homepage is veranderd, maar ook de meeste programmasites als Zoëyzo, That's Live en Nu we er toch zijn, zijn vernieuwd. Deze pagina's sluiten binnen het nieuwe BNN.nl naadloos op elkaar aan.

Bezoekers worden door middel van een grote header bovenaan de pagina gewezen op de nieuwe programma's en siteonderdelen van BNN. De presentatoren van BNN spelen hier voor wegwijzer. Maar op de plek van de presentatoren kunnen ook video's, games, diashows en audiofragmenten worden getoond.

BNN-voorzitter Laurens Drillich: "Met de nieuwe BNN site zijn we klaar voor de toekomst, met lekker veel beeld en geluid. Ons webradiostation BNN.fm heeft een prominente plek gekregen en de site puilt uit van alle video. Niet alleen BNN materiaal, maar ook filmpjes die worden geproduceerd door onze kijkers en bezoekers. Uit de aandacht die we aan onze nieuwe site gegeven hebben blijkt wel dat BNN internet zeker even belangrijk vindt als radio en tv".

Per week bekijken zo'n 240.000 bezoekers ruim 1,5 miljoen pagina's van BNN.nl.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam