Randstad Holding NV

Randstad neemt HR Services-divisie van Getronics over

Datum
17 augustus 2006

Randstad Holding nv maakt bekend met Getronics overeenstemming te hebben bereikt over het voornemen hun HR Services-divisie (PinkRoccade HR Services) over te nemen. Een intentieverklaring hiertoe is op 16 augustus 2006 door beide partijen getekend.

In lijn met de strategie heeft Randstad aanzienlijke groei gezien in HR solutions. Dit betreft diensten op het gebied van HR-advies, assessments, outplacement en personeels- en salarisadministratie. Deze overname ondersteunt verdere groei in dit belangrijke segment van de HR- dienstenmarkt.

De transactie behelst de medewerkers (ongeveer 200), technologie, expertise en de lopende contracten. De verwachte omzet over 2006 van deze divisie bedraagt ongeveer 32 miljoen. De voorgenomen overnameprijs is 65 miljoen. De transactie, die naar verwachting in Q4 2006 wordt afgerond, heeft geen materieel effect op Randstads winst per aandeel over 2006 (wpa voor afschrijving overige materiële activa).

PinkRoccade HR Services is momenteel al een grote speler in de Nederlandse markt voor salarisverwerking. Met de overname door Randstad heeft het potentieel om een leidende rol in deze markt te gaan spelen. Door volumegroei en productontwikkeling kan dat bereikt worden. Randstad is bereid om 10 tot 15 miljoen te investeren om deze divisie verder te ontwikkelen en te integreren.

'Deze overeenkomst versterkt onze marktpositie in HR-diensten specifiek op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Het is een grote toevoeging tot ons scala aan HR-diensten. We vertrouwen erop dat we met onze nieuwe collega's, deze divisie verder kunnen laten groeien en tot een hoeksteen van onze HR solutions portfolio kunnen maken,' aldus Jacques van den Broek, lid van de raad van bestuur van Randstad Holding.

`We zijn verheugd in Randstad een solide partner te hebben gevonden met een uitstekende reputatie in de markt,' verklaarde Klaas Wagenaar, CEO van Getronics. `Op deze manier kunnen we verder bouwen aan de sterke marktgerichte relatie met onze nieuwe strategische partner.'

HR Amsterdam nr 33216172


---

De ondernemingsraden van beide partijen zijn bij dit proces betrokken en de transactie is afhankelijk van de afgifte van een verklaring van geen bezwaar door de Nederlandse Mededingings Autoriteit.

Pagina 2/2

Over Getronics

Met ongeveer 25.000 medewerkers in 30 landen en een omzet van ongeveer 2,6 miljard, is Getronics een van 's werelds leidende leveranciers van onafhankelijke Informatie en Communicatie Technologie (ICT) oplossingen en diensten. Getronics ontwerpt, bouwt, detacheert en beheert flexibele en innovatieve end-to-end- oplossingen, in samenwerking met hun partners en opdrachtgevers, om de productiviteit van de mobiele kenniswerkers van hun klanten te vergroten. Het hoofdkantoor van Getronics is gevestigd in Amsterdam en zij hebben kantoren in Boston, Madrid en Singapore. Het aandeel Getronics is genoteerd aan Euronext Amsterdam ('GTN'). Voor meer informatie over Getronics: www.getronics.com.

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten, met groepsmaatschappijen in Europa, Noord-Amerika en Azië. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland, Polen en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste niveau en de juiste geschiktheid. De groep is actief onder de merknamen Randstad, Yacht, Capac Inhouse Services, Tempo-Team, EmmayHR, Martin Ward Anderson en Otter-Westelaken. Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS, Bloomberg: RAND NA) is genoteerd aan Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld. Voor meer informatie over Randstad Holding: http://www.randstad.com.


---- --

Randstad Holding nv
Diemermere 25, Diemen
Postbus 12600,1100 AP Amsterdam z.o.

Meer informatie:

Frans Cornelis/Bart Gianotten Telefoon
(020) 569 56 23