Ingezonden persbericht


Persbericht donderdag 17 augustus

Koning van Bhutan nieuwe Eregids van de Raëliaanse Beweging

Zijne Majesteit Koning Jigme Singye Wangchuck, Koning van Bhutan heeft de titel van Eregids van de Raëliaanse Beweging toegekend gekregen vanwege zijn bewonderenswaardige beslissingen welke een voorbeeld zijn voor de gehele mensheid, voor meer vrede en liefde.

De aanmoediging van de Maitreya RAEL en van de 60.000 leden van de Internationale Raeliaanse Beweging is vandaag naar hem verstuurd vanwege zijn acties, zijn wijs regeren en in het bijzonder de prioriteit die hij stelt aan het "Bruto Nationaal Geluk" in plaats van een economische groei, het besluit om het Koninkrijk Bhutan het eerste 'rookvrije' land te maken, de bescherming tegen de culturele vervuiling door toeristen, zijn voorstel om zijn macht als hoogste regeerder over te dragen aan zijn mensen, die zoveel van hem houden dat ze democratisch hebben besloten dat hij als leider mag aanblijven.

De Maitreya RAEL die op het punt staat om zijn jaarlijkse Aziatische seminar in Tokio te geven, verklaarde vandaag: "Bhutan is dankzij haar schitterende Koning het mooiste voorbeeld ter wereld van wat een planeet nodig heeft: prioriteit geven aan een cultuur van het "zijn" in plaats van een cultuur van het "hebben". Een cultuur van het "hebben" creëert oorlogen, rassenmoord, vervuiling en chaos door middel van de illusie van het geluk dat van buitenaf komt. Een cultuur van het "zijn" creëert een echt geluk dat van binnenuit komt, vrede en harmonie."

De laatste Erepriester die werd genomineerd was Warren Buffet vanwege zijn besluit om zijn fortuin aan goede doelen te schenken om zo bij te kunnen dragen aan beter onderwijs en een betere gezondheid in de wereld.

De Raeliaanse Beweging is een Atheïstische organisatie welke streeft naar een absolute geweldloosheid en mensenrechten voor iedereen - dit alles in voorbereiding op de verwelkoming van onze Scheppers, de Elohim, de menselijke wetenschappers van een andere planeet die door onze voorouders onjuist voor goden werden aangezien (www.rael.org).

Voor een interview kunt u contact opnemen via pers_nl@rael.org of tel: 0031 (0)6 43780239