Politie Zeeland


---


O-3157-2006 Eenzijdig ongeval met letsel
Een 26-jarige en een 38-jarige man uit Zierikzee zijn in de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.38 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in hun woonplaats.
Beiden zaten op een scooter die eigendom was van de 38-jarige man. Door onbekende oorzaak is de scooter tegen een schrikhek aangereden en vervolgens via een heuveltje gelanceerd. Bij beide mannen is een bleodproef afgenomen, omdat de mannen beiden naar alcohol roken. Ook verklaarde een van hen dat hij onder invloed was van softdrugs. Door het ongeluk liepen de twee een gebroken sleutelbeen op en diverse schaafwonden. De 38-jarige heeft ook een hersenschudding en een scheurtje in zijn schedel. De mannen moeten nog enkele dagen in het ziekenhuis blijven. De mannen droegen geen helm.

Z-3158-2006 Brand in aardappelschuur
In Lamswaarde, in een schuur aan de Boudeloodijk, is gisteravond rond 22.17 uur, een brand ontstaan.
De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De technische recherche gaat hiernaar nog onderzoek doen. Wegens instortingsgevaar van de schuur is op een gegeven moment de gevel omgetrokken. De schuur brandde geheel uit. Een nabijgelegen woning werd ontruimd.

W-3159-2006 Aanhoudingen na vechtpartij
In de nacht van zaterdag op zondag vond op de Markt in Middelburg een vechtpartij plaats.
Een groepje personen in de leeftijd van 19 t/m 23 jaar werd rond 04.00 uur op de Markt mishandeld toen zij een kennis van hen te hulp schoten die geschopt en geslagen werd door een groepje van 4 mannen in de leeftijd van 25- t/m 37 jaar. Deze mannen, afkomstig uit Papendrecht en Middelburg, zijn ter plaatse door de politie aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Tot nu toe hebben 6 personen aangifte gedaan van mishandeling. De aanleiding tot de mishandeling is niet duidelijk.

---- --