Ingezonden persbericht


Persbericht

Hand Held Products" ontvangt ISO 9001-2000-certificatie ~ neemt certificaat voor EMEA Service en Repair-afdeling in ontvangst ~

Eindhoven, 22 augustus, 2006 Hand Held Products, marktleider van op imaging-techniek gebaseerde lineaire en 2D datacollectie-oplossingen, ontvangt de ISO 9001-2000-certificatie. Na een uitgebreid auditing proces bleek dat de Eindhovense afdeling voldoet aan iedere aspect van de ISO-standaard.

De ISO 9001-2000-certificatie betekent dat de organisatie een kwalitatief hoogstaand systeem heeft dat er voor zorgt dat aan alle eisen en wensen van de klant wordt voldaan. Tegelijkertijd houdt de organisatie vast aan een hoog kwaliteitsniveau en voldoet zij aan de voorgeschreven regels.

Voor Hand Held Products onderstreept deze kwalificatie de ambitie aan bestaande standaarden te voldoen en die te overstijgen. Het doel is om de EMEA Service en Repair-afdeling als voorbeeld te laten gelden voor service en repair-partners in de hele EMEA-regio. Partners kunnen gebruik maken van de kennis in het centrum om hun eigen reparatiefaciliteiten in te richten en om deze bijvoorbeeld ESD-veilig te maken.

We zijn er erg trots op dat we dit auditing-proces succesvol doorlopen hebben. Het betekent dat onze Service en Repair-afdeling de hoogst mogelijke service verleent. Daarnaast benadrukt het onze toewijding aan kwaliteit die we in de hele organisatie hebben , aldus Roel Vreeburg, senior vice president international sales, marketing and services for Europe & Asia bij Hand Held Products. Het duurde even maar het was het zeker waard. Dat we geen verdere aanpassingen aan onze werkwijze hoefden te maken maakt deze certificering nog specialer.

(250 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Hand Held Products
Hand Held Products is wereldwijd marktleider in
op imaging-techniek gebaseerde mobiele oplossingen voor gegevensverzameling voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking, zoals barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van partners en een uitgebreid klantenbestand in verschillende markten. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Skaneateles Falls. Het Europese hoofdkantoor staat in Eindhoven. Hand Held Products heeft tevens kantoren in Engeland, Frankrijk, Duitsland, China (Hongkong), Japan, Brazilië, de Verenigde Staten en Mexico.

Kijk voor meer informatie op www.handheld.com

Voor verder persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web:http://www.lewispr.com

All product and service names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

PRWEEK UK - Top ten all-sector agency, 2005
The Sunday Times - Top 100 best small companies to work for, 2005 The Holmes Report Best consultancy to work for, 2004 Financial Times Top 20 best places to work, 2004
PRWEEK UK Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US Fastest climbing technology agency, 2004