Politie Drenthe

Dinsdagmorgen

Assen, 22-08-2006

Rijden onder invloed
ERM Een 52-jarige man uit Hoorn is dinsdagmorgen door de politie aangehouden. De man viel op toen hij over de N34 reed. Een medeweggebruiker belde de politie. Terecht bleek na de ademanalyse met een resultaat van 750 µg/l (bijna 2 promille). Toen de politie bij de man kwam stond deze met zijn auto bij de afslag Erm/Sleen. De man was met auto en al van het talud afgereden en in een greppel beland. In de auto werd een lege fles whisky aangetroffen. (06-172767)

Diefstal autoradios

WILHELMINAOORD Dinsdagmorgen tegen kwart voor zes werd bij de politie de diefstal van twee autoradio/cd spelers gemeld. De radios werden gestolen uit twee autos die geparkeerd stonden achter de woning aan de Schumerstraat. De bewoonster kwam vanmorgen in alle vroegte achter de diefstal. (06172787)

Dief steelt stukje brie
EMMEN Een 60-jarige Emmenaar is maandagavond betrapt op het stelen van een stukje brie. De diefstal werd door het winkelpersoneel van de supermarkt aan het Valkenveld ontdekt. Omdat het de eerste keer was dat de man iets gestolen had, kreeg hij een bekeuring. (06-172735)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Dana Kragten, tel. 0592 - 36 1280.