Free Record Shop biedt exclusieve content PlayStation Portable

Free record shop

Free Record Shop Nederlandse partner PlayStation Spots

De komende maanden installeert Sony PlayStation 30 PlayStation Spots in de Benelux. Via deze pilaren (Spots) krijgen de PlayStation Portable-eigenaren toegang tot gratis exclusieve content. Voor Nederland is Free Record Shop geselecteerd als eerste partner. Eind augustus zullen in negen filialen van de entertainmentketen de download Spots worden geïnstalleerd.

Game demo's, extra levels, videocontent en filmtrailers zijn, dankzij het Playstation Spot-netwerk, gratis te downloaden op de populairste hand held van dit moment. Door middel van de WLAN techniek, kunnen vijf PSP-eigenaren tegelijkertijd content downloaden. De content zal regelmatig vernieuwd worden. De uitleg over het gebruik van de Playstation Spot is terug te vinden in de filialen.

De Spots kunnen worden vergeleken met de bekende 'luisterbalies'; ze laten de consument kennis maken met de nieuwste content op PSP gebied. Zodra de download voltooid is, kan men gratis spelen, kijken en luisteren, alvorens de koopbeslissing wordt gemaakt.

Piet-Hein Schnellen, brandmanager van PlayStation, geeft aan voor Free Record Shop te hebben gekozen vanwege de belangrijke marktpositie die Free Record Shop heeft, de goede relatie, en het feit dat de entertainmentketen altijd open staat voor nieuwe initiatieven. Daarnaast wil Free Record Shop net als PlayStation de consument actief benaderen en hem exclusieve content aanbieden.

Volgens Johan van Hees, Algemeen Directeur Free Record Shop, bewijzen de Spots dat Free Record Shop voorop loopt op het gebied van entertainment. 'De Spots bieden een unieke service; enerzijds ondersteunen ze de consument bij de koopbeslissing, anderzijds maakt de exclusieve content het gamen extra uitdagend voor PSP-spelers.'

De Free Record Shop filialen waar de pilaren komen te staan zijn: AMSTERDAM: Kalverstraat. ARNHEM: Jansstraat. DEN HAAG: Venestraat, HAARLEM: Grote Houtstraat. MAASTRICHT: Wolffstraat. ROTTERDAM: Lijnbaan, Zuidplein Hoog. UTRECHT: Oudegracht, Centraal Station.
---
Voor vragen of verdere informatie (