Landstede


Idee! voor een cursus of opleiding

Lekker de accu opgeladen in de zomer? Dan is het weer tijd voor een leuke cursus of leerzame opleiding. Want leren inspireert. Landstede heeft een uitgebreid programma van cursussen en opleidingen in allerlei vak- en interessegebieden. Heeft u Idee en de nieuwe brochure al gelezen?

Landstede heeft dit najaar een uitgebreid programma van cursussen en opleidingen in allerlei vak- en interessegebieden. Voor beginners, maar ook voor gevorderden. Met volop mogelijkheden om uzelf te ontplooien.

Uitgelicht
In Lemelerveld kunnen creatievelingen tussen 18 en 88 jaar hun hart ophalen. Landstede verzorgt in het Kulturhus een groot aantal cursussen en workshops. De bekendste zijn natuurlijk de bloemschikcursussen. Hierbij maken de deelnemers, onder leiding van een ervaren bloemist, zelf
de mooiste boeketten en bloemstukken. En tegen de tijd dat die echt uitgebloeid zijn, is er al weer de volgende cursusavond.

Bent u als vrijwilliger actief of wilt u dit gaan doen? Landstede biedt u de mogelijkheid om uw kennis en vaardigheden te vergroten door middel van korte opleidingen.
Deze opleidingen of workshops behandelen bijvoorbeeld: communicatie, vergaderen en notuleren, public relations, computervaardigheden, telefoonbehandeling en receptiewerk.

Ook beroepsopleidingen
Voor jongeren en volwassenen start er ook een groot aantal deeltijd beroepsopleidingen. Nog geen keuze gemaakt en wilt u in in deeltijd studeren? Kom dan naar de Informatieavonden of vraag de nieuwe brochure aan!

Meer informatie?
Bekijk het cursusaanbod op deze site of vraag een brochure aan. Bel gratis met 0800-0245666 of mail uw gegevens naar info@landstede.nl.

Het actuele cursus- en opleidingenaanbod voor volwassenen Informatieavond