Politie Zuid-Holland-Zuid

22/8 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

, 22-08-2006 o Persberichten district II

INGEBROKEN
HOOGBLOKLAND - In een woning aan de Dorpsweg is tussen zaterdag 19 augustus 16.00 uur en maandag 21 augustus 07.00 uur ingebroken. Onbekende wisten via de terrasdeur binnen te komen en namen meubels, die nog in dozen verpakt zaten, en een slijptol mee. De meubels waren kort daarvoor afgeleverd. Er waren geen braaksporen.

KORSETTEN GESTOLEN
LEERDAM - In een verzorgingshuis op het Eiland zijn onlangs uit een linnenkast twee korsetten gestolen met een waarde van 330,- Op 21 augustus is daar aangifte van gedaan.

AANRIJDING
PAPENDRECHT Op de Burgemeester Keijzerweg ter hoogte van de kruising met de Noordhoek heeft maandagmiddag 22 augustus een aanrijding plaatsgevonden. Een 64-jarige man uit Papendrecht reed in zijn auto over de Burgemeester Keijzerweg in de richting van het centrum. Achter hem reed een 30-jarige man uit Papendrecht. De 64-jarige remde voor het oranje verkeerslicht ter hoogte van de Noordhoek. De 30-jarige kon dit niet meer aanremmen met als gevolg een aanrijding. Beide autos raakten beschadigd. De 64-jarige had last van zijn nek door de botsing.Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.