Politie Zuid-Holland-Zuid

22/8 Hoeksche Waard

, 22-08-2006 o Persberichten District III

INBRAAK (vervolgbericht 20 augustus j.l.)
NUMANSDORP - Zondag 20 augustus jongstleden werd bekend dat er ingebroken was bij een recreatiestalling aan de Havenkade te Numansdorp in de nacht van zaterdag op zondag 20 augustus. De daders kwamen binnen door het hekwerk los te knippen. Na een uitvoerige telling op maandagochtend 21 augustus, bleek dat er toch geen vouwwagens vermist werden. Op zondag waren nog vier vouwwagens als vermist opgegeven, die nu dus terecht zijn.

SNELHEIDCONTROLE
OUD-BEIJERLAND - Op de Zinkweg is op 21 augustus tussen ongeveer 11.00 uur en 12.00 uur een snelheidscontrole gehouden met een lasergun. 11 automobilisten reden te snel en kunnen een acceptgiro in hun brievenbus verwachten.

GLAS OP DE WEG
OUD-BEIJERLAND Een vrachtwagen heeft gisteren voor een kleine ravage gezorgd op de kruising N217/Spuidijk. De vrachtwagen reed over de N217 in de richting van Nieuw-Beijerland. Op de N217 vlak voor de kruising met de Spuidijk ligt een verkeersdrempel. De vrachtwagenchauffeur, een 49-jarige man uit Rucphen, reed met zijn wagen over de drempel. Hierna schoot de laad en losklep open waardoor er een hoeveelheid glas op het wegdek terechtkwam. Dit was over een lengte van zon 50 meter. Twee personenautos hadden lakschade door het vallende glas. Een auto bekwam een lekke band door het rijden door het glas. Een veegauto heeft de scherven van de weg verwijderd. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De chauffeur is proces-verbaal aangezegd voor afvallende lading.