Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Onderstaand de platte tekst van het aangehechte, opgemaakte persbericht waarin ook het beschikbare beeldmateriaal is opgenomen.

Vriendelijke groet,
PublieksWerk B.V.

Bas Pootjes

Gratis Trust Micro USB 2.0 Hub bij Imation Swivel Flash Drive Gezamenlijke promotieactie van Imation en Trust Internationaal

Schiphol-Rijk, 22 augustus 2006 - Imation, leverancier van verwisselbare opslagmedia, en Trust starten een gezamenlijke promotieactie gericht op zakelijke gebruikers. Bij een Imation Swivel Flash Drive wordt een gratis Trust Micro USB 2.0 Hub (inclusief een USB-kabel en een waterdicht opbergtasje) gebundeld. Naast de 2 en 4 gigabyte Imation Swivel Flash Drives geldt de promotieactie ook voor Imation's nieuwste 8 gigabyte Swivel Flash Drive.

Veilig gegevens meenemen
De Imation Swivel Flash Drives zijn speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers, om veilig grote bestanden te kunnen opslaan en mee te nemen. Doordat het zwenkende beschermingskapje in de behuizing is geïntegreerd kan deze niet kwijtraken. Door middel van de vierpoorts Trust Micro USB 2.0 Hub kunnen de Imation Swivel Flash Drives ook gelijktijdig met andere USB-apparatuur worden gebruikt. De Trust Micro USB 2.0 Hub heeft een stevige, lichtgewicht aluminium behuizing.

De promotieactie loopt van september tot december 2006, zolang de voorraad strekt. Een meertalige gebruikershandleiding kan van de website van Trust worden gedownload. Alle promotiebundels hebben een tweejarige garantie. Adviesprijzen lopen uiteen van 65 euro tot 250 euro (exclusief BTW), afhankelijk van de opslagcapaciteit. De Trust Micro USB 2.0 Hub is ook afzonderlijk te koop voor ongeveer 22,99 euro.

Over Trust
Al meer dan 20 jaar is Trust International de enige onafhankelijke fabrikant in Europa die betaalbare computerrandapparatuur van hoge kwaliteit levert. Trust blijft zijn aanwezigheid binnen Europa uitbreiden en stelt prijs op langdurige relaties met zijn klanten. Trust International (www.trust.com) is met 200 medewerkers actief in meer dan 30 Europese landen. Meer informatie over Trust is te vinden op www.trust.com/press.

Over Imation
Imation Corporation is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van verwisselbare-opslagmedia, bestaande uit optische en magnetische media, flash drives en harddisk-cassettes. Het brede productassortiment van Imation voorziet in opslagbehoeften variërend van een paar megabyte tot honderden gigabytes. Imation is in meer dan zestig landen vertegenwoordigd en heeft producten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Imation's tapecartridges worden gebruikt in rekencentra en in gedistribueerde opslagnetwerken en toegepast bij gegevensverwerking en beveiliging, in bedrijfscontinuïteitsprogramma's en voor back-up en archivering. De vraag naar Imation's optische producten en flash drives wordt gedreven door de behoefte aan betrouwbaarheid, gemak en draagbaarheid bij de opslag en het beheer van zakelijke gegevens, foto, film, illustraties en muziek op bedrijfs- en thuiscomputers en steeds vaker in consumentenelektronica. Imation biedt ook het merk Memorex aan. Memorex staat bekend om de slogan: "Is it live or is it Memorex?" Meer informatie over Imation is te vinden op www.imation.nl.

Meer informatie:
Persberichten en achtergrondinformatie zijn te vinden op www.imation.nl. Foto's en testexemplaren zijn op te vragen bij PublieksWerk.

PublieksWerk B.V.
Marije Verdouw
t: (020) 486 21 39
e: imation@publiekswerk.nl

Trust International
Arjan Reuijl
e: arjan.reuijl@trust.com