Politie Zeeland

Politieberichten Zeeland

Z-3160-2006 Automobiliste rijdt in greppel
Een 26-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen is maandagavond met haar auto in de greppel gereden.
Rond 20.45 uur reed ze over de Zaamslagseweg in Axel en sloeg op de t-splitsing met de Vaartwijk linksaf. Haar auto raakte door onbekende oorzaak in de slip en kwam tot stilstand in de greppel naast de rijbaan. De vrouw liep bij de aanrijding een hoofdwondje op dat ter plaatse werd behandeld door ambulancepersoneel. Haar auto raakte beschadigd.

W-3161-2006 Automobiliste moet rijbewijs inleveren
Op de Westerscheldestraat in Middelburg is dinsdag rond 01.30 uur een 44-jarige Vlissingse automobiliste betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Uit de blaastest bleek dat ze ruim 3,6 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd, tegen haar is tevens proces-verbaal opgemaakt.

Z-3162-2006 Hennepkwekerij opgerold
Bij ontruimingswerkzaamheden in een woning aan de Anjerstraat in Kloosterzande is vanmorgen bij toeval een hennepkwekerij ontdekt.
De Zeeuwse politie werd gewaarschuwd en kwam ter plaatse om de kwekerij, samen met mensen van de woningbouwvereniging en de gemeente Hulst, te ontmantelen. In het pand werden bijna 400 planten aangetroffen. De kwekerij was niet in werking, lampen en dergelijke werden ook niet aangetroffen. Delta Nuts heeft de electriciteitsmeter nog gecontroleerd, maar van diefstal van stroom was geen sprake. De bewoner van het pand is met de Noorderzon vertrokken en dus nog nog voortvluchtig.

Z-3163-2006 Aanrijding met letsel
Een 29-jarige automobilist uit Apeldoorn reed in zijn auto over de Prinses Beatrixweg in Schoondijke.
Hij wilde de kruising met de Van der Slikkestraat oversteken en keek naar rechts om te zien of er verkeer aan kwam. Toen hij weer vooruit keek reed er ineens een fietser voor zijn auto. De fietser had binnendoor de bocht genomen en had de automobilist niet voor laten gaan. De man uit Apeldoorn kon de fietser, een 90-jarige man uit de gemeente Sluis, niet meer ontwijken en botste tegen de fiets van de 90-jarige man. De man kwam ten val en kwam met zijn hoofd op het wegdek terecht. Hij liep een hoofdwond op en door ambulancepersoneel werd geconstateerd dat de man mogelijk een hersenschudding had opgelopen. De 90-jarige is overgebracht naar het ziekenhuis.