Ingezonden persbericht


CLUBMESSAGE GENOMINEERD ALS WINNAAR VOOR DELOITTE TECHNOLOGY FAST 50

Breda, 22 augustus 2006 - Mobiele technologie provider ClubMessage is genomineerd als winnaar voor de Deloitte Technology Fast 50, de jaarlijkse verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De uiteindelijke winnaars worden geselecteerd op basis van de percentuele omzetgroei over vijf jaar (2001-2005). Op 28 september vindt de bekendmaking plaats tijdens de Fast 50 Awards. Deloitte organiseert de Technology Fast 50 voor de 7e keer om snelgroeiende technologiebedrijven in Nederland de erkenning te geven die ze verdienen. ClubMessage heeft de afgelopen 5 jaar een indrukwekkende omzetgroei weten te behalen vanwege het innovatieve karakter en de brede inzetbaarheid van de sms-toepassingen die het bedrijf ontwikkelt, van zakelijke planningtools tot mobiele marketingcampagnes en sms-voting in televisieprogramma's. Ondertussen heeft het bedrijf ruim 1000 klanten en meer dan een miljoen gebruikers in meer dan 10 landen.

Jeroen van Glabbeek, oprichter en directeur van ClubMessage, legt uit: "Sms, maar ook mms, is bij uitstek een geschikt communicatiemiddel voor korte snelle boodschappen die later nog een keer bekeken kunnen worden. Iedereen heeft een mobiele telefoon en leest alle sms'jes die worden ontvangen: je kunt een sms niet ongelezen weggooien. Dit gegeven maakt sms ook interessant voor de zakelijke markt."

ClubMessage richt sinds het afgelopen jaar ook haar pijlen op het ontwikkelen van streaming video toepassingen op internet of naar mobiel, en user generated content via mobiel voor bijvoorbeeld kranten en tijdschriften.

Voor meer informatie over de Deloitte Fast 50, zie www.fast50.nl.

Over ClubMessage

ClubMessage bereikt wekelijks honderdduizenden mensen per sms, via haar eigen sms-netwerk of via operators: twee van de drie grootste uitgeverijen van Nederland werken met ClubMessage, de helft van alle sms voting op televisie wordt mogelijk gemaakt door de technologie van ClubMessage, 90 procent van alle cafés en clubs die hun klanten via sms bereiken, doen dit via ClubMessage, en bijna de helft van de Nederlandse sms-bedrijven maakt gebruik van technologie van ClubMessage. Meer informatie is te vinden op www.clubmessage.nl

Voor meer informatie voor de pers

Lubbers & De Jong BV

Margriet Luttikhuizen

T: (020) 421 05 65

E: margriet@l-dj.nl

ClubMessage BV

Jeroen van Glabbeek

T: (076) 521 24 80

E: jeroen@clubmessage.net