Belgacom

Persbericht

Nieuwe Managing Director Telindus Nederland

Utrecht, 22 augustus 2006 - Telindus, dienstverlener op het gebied van netwerk- en IT-integratie, heeft Kris Verheye (37) benoemd tot Managing Director a.i. van Telindus Nederland. Kris Verheye was bij Telindus als Business Unit Manager verantwoordelijk voor het Industrie segment in Nederland en België. Sinds 1999 is hij bij Telindus actief in diverse managementfuncties. Daarvoor was hij acht jaar werkzaam bij Siemens in zowel technische als commerciële functies.

"Zoals elke organisatie streeft ook Telindus naar een gezonde groei en een optimale dienstverlening aan haar klanten. Het afgelopen jaar heeft zich een aantal grote wijzigingen voorgedaan in de markt, en ook binnen de Telindus-organisatie. Wij denken dat Kris Verheye de juiste persoon is om, ad interim, de transitie en de verdere groei van het bedrijf in Nederland gestalte te geven", aldus Jan De Schepper, Vice President Benelux.
--------------------
 
Over Telindus
Telindus is een internationaal ICT-bedrijf dat ICT-oplossingen en -diensten aanbiedt. Telindus is werkzaam als partner voor sourcing en oplossingen die inspelen op de behoeften van de bedrijfs- en openbare sector. Telindus biedt beveiligde geconvergeerde netwerken aan, alsmede beveiligde systemen en applicaties, onderbouwd met management- en ondersteunende diensten.
 
Met meer dan 36 jaar ervaring in ICT investeert Telindus aanzienlijk in expertise om moderne IT- en telecommunicatie-infrastructuren gedurende hun volledige levenscyclus te onderhouden. Als ICT-integrator heeft Telindus een indrukwekkende klantenlijst en strategische partnerships met vooraanstaande leveranciers uitgebouwd, die een solide basis biedt voor ondernemingen, telecombedrijven en overheidsinstanties die op zoek zijn naar ICT-oplossingen.
 
In januari 2006 sloot Telindus zich aan bij de Belgacom Groep om de IT Services afdeling van dit bedrijf te worden. Belgacom SA/NV is in België marktleider in een groot aantal domeinen, waaronder telefoondiensten voor vaste lijn, mobiele communicatiediensten, breedbanddata en internetdiensten. Samen bouwen Belgacom en Telindus aan een bedrijf dat connectiviteit en IT-diensten verenigt. www.belgacom.be
 
Telindus behaalde een omzet van 618 miljoen EUR in 2005. Met een vakkundig, internationaal team van 2.600 werknemers is Telindus aanwezig in 13 landen in West-Europa, Hongarije, China en Thailand. Het hoofdkwartier van Telindus bevindt zich in Belgium. www.telindus.com