Hoe ik 178 vrouwen verleidde via boodschappen doen bij AH in 2 jaar


Wist u dat er een geheime wereld bestaat van het versieren van vrouwen in Nederland

GOUDA, 20060920 -- Dit "geheime genootschap" bestaat uit zo'n 500 man van allemaal versierkunstenaars. Zij verleiden vrouwen terwijl u dit bericht leest. Zij opereren elk moment op klaarlichte dag op straat, via internet dating sites en in het uitgaansleven. Zij vergaderen wekelijks en hebben geheime meetings op verschillende plaatsen van Nederland. Mannen met een eigen taalgebruik, met hun eigen erecodes, mannen die strategieen en tactieken bespreken hoe ze vrouwen veroveren.

Overdag op straat verleiden zij methodisch en welbewust vrouwen die nietsvermoedend aan het winkelen zijn om even later met hen in bed te belanden.

Drie mannen van verschillende leeftijd - Dating Doctor AlphaDoc (Frank), SmoothDoc (Pim) en MadDoc (Quintus) - maken al vele jaren de dienst uit in deze onderwereld van mannen die vrouwen weten te versieren. 's Nachts in clubs benaderen zij nieuwe 'doelwitten' en bewijzen zij dat ze de kunst bezitten om vrouwen voor zich te winnen.

MadDoc is 3 jaar geleden begonnen in een "verleidingsgemeenschap", een verborgen wereld van doodgewone mannen die het voor elkaar krijgen íedere vrouw die ze begeren succesvol te versieren. Dag en nacht achter elkaar benaderde MadDoc nieuwe "doelen", tot ook hij de kunst bezat om iedere vrouw voor zich te strikken. Na een aantal maanden was hij van een gefrustreerde loser veranderd in een superster onder de versierkunstenaars.

Via internet en internationale workshops leerde hij onder andere de charismatische meesterverleider AlphaDoc kennen, wiens cursussen door honderden wanhopige vrijgezelle mannen worden gevolgd. AlphaDoc overtreft alle experts - terwijl de meeste mannen praten over seks met mooie vrouwen, ligt hij met deze vrouwen in bed. Versieren is zijn hobby, zijn passie, zijn roeping.

Wanneer je de Dating Doctors ontmoet ervaar je dat zij vrouwen kennen en begrijpen. Gedreven door een onbedwingbare nieuwsgierigheid naar vrouwenlichamen en hun gedrag in bed, hebben zij zich voorgenomen hen leven aan vrouwen te wijden.

Wij willen medewerking verlenen om dit geheime genootschap te onthullen en geven tegelijkertijd een overzicht van onze uitzonderlijke ideeën over vrouwen en de wijze waarop wij hun voor ons winnen.

Wij zien graag uw reactie tegemoet.

Vriendelijke groet,

Frank (AlphaDoc)

Dating Doctors v.o.f.
Noorderwerf 31
2804 LR Gouda

W: www.datingdoctors.nl/
E: info@datingdoctors.nl
T: +31(0)630023055


P.S.

Misschien komt dit bericht wat uit de hemel gevallen, maar ik spreek toch echt uit ervaring... ik heb nooit als monnik geleefd en honderden vrouwen all-the-way verleid. Onze mannelijke clienten die ons boek en workshop hebben gevolgd bevestigen wat
wij zeggen en de vrouwen die wij ontmoeten geven eerlijk toe dat de mannen die bij ons een training gevolgd hebben veel betere flirters zijn.

Meer over ons is te vinden op de website www.datingdoctors.nl/

Datingdoctors