Gratis oplossing om telecomkosten te verlagen


AMSTERDAM, 20060822 -- Ezwim, de specialist op het gebied van het inzicht verkrijgen en beheersbaar maken van telekomkosten, stelt bedrijven in de gelegenheid om gratis beter inzicht te krijgen in telecomkosten om vervolgens kostenbesparende maatregelen te nemen.

Volgens Ezwim zijn gemiddeld 20% van telecom kosten binnen bedrijven onnodig. Het komt vaak voor dat abonnementen van medewerkers die niet meer in dienst zijn gewoon doorlopen, bedrijven betalen voor abonnementen met nul-gebruik, privé gebruik, mobiele telefoons met een te dure en verkeerde abonnementsvorm, en excessief gebruik van de mobiele telefoon onopgemerkt blijft. Vanuit het helikopterperspectief van managers of controllers zijn deze kosten namelijk meestal niet direct zichtbaar.

Ezwim helpt u gratis om telecomkosten inzichtelijk te maken en aan te pakken met behulp van haar oplossingen die het voor managers en controllers mogelijk maakt om meer controle te krijgen over de telecomkosten terwijl het van de eindgebruikers en managers niet meer dan een paar minuten per maand vraagt om het systeem te onderhouden. De oplossing biedt onder andere een samenvatting van het mobiele telefoongebruik per bedrijfsonderdeel en individu en excessief gebruik wordt hiermee automatisch gedetecteerd.

Ezwim actie aanbieding:
* Ezwim laadt 3 maanden mobiele rekeninginformatie (CD-ROM's van mobiele aanbieder) in de Ezwim Total Telecom Management (TTM) applicatie;
* Resultaten zullen binnen 2 dagen zichtbaar zijn in de TTM applicatie;
* Uw eigen beveiligde toegang tot de TTM applicatie voor onderzoek;
* Ezwim maakt een kostenbesparing analyse;
* Ezwim voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP);
* TTM applicatie zal 2 maanden gratis toegankelijk blijven, indien gewenst zal Ezwim u een passende aanbieding maken om TTM binnen uw bedrijf uit te rollen.
Ezwim zal de aanbieding gratis voor uw bedrijf uitvoeren. Neem contact op met Ezwim via 020-8884388 of sales@ezwim.com om gebruik te maken van de aanbieding.

Over Ezwim
Ezwim, opgericht in 2001, is een toonaangevende Europese speler op het gebied van cost management, rapportering, self-service en beheer ten behoeve van mobiele en vaste communicatie. Deze activiteiten zijn samen te vatten onder de noemer Total Telecom Management. Ezwim biedt diensten waarmee inzicht in telecommunicatiekosten mogelijk is en deze kosten beheerst kunnen worden. Verder levert het bedrijf diensten waarmee het administratieve proces op basis van selfservice vereenvoudigd kan worden.

Ezwim ondersteunt als Application Service Provider (ASP) 640.000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel. Klanten zijn onder anderen Capgemini, Mexx, Budelpack, Tyco Electronics en Telfort.

Ezwim