ARINSO
Published: 07:00 22.08.2006 GMT+2 /Source: ARINSO /BXS: ARIN /ISIN: BE0003782969

Bank of America selecteert ARINSO voor HR dienstverlening

Atlanta, Brussel, 21 augustus, 2006

ARINSO International (Euronext Brussel: ARIN), marktleider op het gebied van HR technologie, advies en uitbestedingsdiensten, heeft vandaag aangekondigd dat het door Bank of America (NYSE: BAC) is geselecteerd om uitgebreide diensten te leveren voor HR administratie, tijdsregistratie en loonverwerking. ARINSO zal instaan voor de HR dienstverlening in 4 landen gebaseerd op het euHReka platform.

De overeenkomst met Bank of America geldt voor een periode van 6 jaar en omvat de personeelsadministratie en HR dienstverlening voor bijna 10 000 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje en Canada.

Deze overeenkomst bevestigt ARINSO's positie als marktleider in het domein van HR uitbesteding en 'managed payroll' oplossingen. Het contract onderstreept met name de unieke positie van euHReka, ARINSO's platform dat internationale bedrijven toelaat om hun HR dienstverlening in verschillende landen te uniformiseren.

###
CONTACT:
ARINSO International
Michael Custers
Marketing & Communications Manager
michael.custers@arinso.com
Tel: +32 2 558 06 70

ARINSO International (Euronext Brussels: ARIN) is een wereldwijde HR Services partner die innovatieve HR oplossingen levert aan grote en middelgrote werkgevers. ARINSO streeft naar HR Excellence door Strategisch Advies, Outsourcing Services en Technology Integration Services.

ARINSO is opgericht in 1994 en heeft momenteel meer dan 2.400 medewerkers in 25 landen: België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Zwitserland, Finland, Polen, Verenigde Staten, Canada, Argentinië, Brazilië, Mexico, Singapore, Malaysia, Thailand, Marokko, Australië en de Filippijnen.

www.arinso.com

Website: http://www.arinso.com