Politie Zeeland


---

W-3164-2006 Snorfiets uit tuin weggehaald
Tussen 08.00 uur en 12.45 uur vandaag werd, uit een tuin aan de Meanderhof in Middelburg, een snorfiets weggenomen.
De snorfiets betreft een Piaggio New ZIP uit 2001 met verzekeringsplaatje ZLB-437. De waarde bedraagt enkele honderden euro's. Het is een zilverkleurige.

O-3165-2006 Eenzijdig ongeval in Oud Vossemeer
Gisteravond rond 21.44 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Oud Vossemeersedijk in Oud Vossemeer.
Een 20-jarige Tholenaar reed, in zijn personenauto, over voornoemde dijk toen hij, door onbekende oorzaak, de controle over zijn voertuig kwijtraakte. Hij reed, in een bocht, de weg af en reed een droge sloot in. (Vermoedelijk ligt de oorzaak in het feit dat de weg iets glad was door de regen) De auto raakte zwaar beschadigd door het ongeluk.

O-3166-2006 Winkeldievegge betrapt
Rond 16.28 uur vanmiddag is in een winkel aan de Gasthuisstraat in Goes een 25-jarige Australische vrouw betrapt na het plegen van een diefstal.
De vrouw had een potje vetverbranders weggenomen met een waarde van ongeveer 70 euro. De vrouw kreeg een boete van 220 euro opgelegd.

Z-3167-2006 Automobilist en fietser botsen
Een 47-jarige Duitse fietser uit Gerstetten reed vanmiddag rond 16.38 uur over de Provincialeweg in Groede.
Toen hij het kruispunt met de N58 overstak verleende hij geen voorrang aan een auto die van rechts kwam. Deze auto werd bestuurd door een 71-jarige Breskense automobilist. Hierdoor ontstond een aanrijding. De fietser kwam, als gevolg van de aanrijding, ten val en liep een pijnlijke schouder en knie op. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Knokke. Zijn fiets raakte zwaar beschadigd, de auto liep een deuk op in de motorkap.

Z-3168-2006 Vrouw beroofd van portemonnee
Rond 17.00 uur vanmiddag is een 78-jarig vrouw uit Hulst, op het Havenfort in haar woonplaats, beroofd van haar portemonnee.
De vrouw liep door het park toen zij tegengehouden werd door een jongeman van 16/18 jaar oud met kort donker haar en een blanke huidskleur. Hij heeft de portemonnee van het slachtoffer weggenomen en is weggefietst. Over de inhoud van de portemonnee is op dit moment nog niets bekend.
GETUIGENOPROEP: Net nadat de beroving had plaatsgevonden fietste er een man voorbij in beige kledij. Deze man was ongeveer 60/65 jaar oud en hij fietste in de richting van het Havenfort. Deze man reed in dezelfde richting als de dader. Mogelijk herkent de man zich in deze oproep, de Zeeuwse politie vraagt hem namelijk om zich te melden. Dit kan op het politiebureau in Hulst of via telefoonnummer 0900-8844. Andere getuigen zijn natuurlijk ook van harte welkom om zich te melden als zij informatie hebben met betrekking tot deze beroving.


---- --