X-projekt ag

CGI plaatst een order bij x.project AG voor de volledige portefeuilledocumentatie in Europa

BAD CAMBERG en WIESBADEN, Duitsland, August 22 /PRNewswire/ --


- Online-documentatie over winkelcentra en kantoorgebouwen in 14 Europese landen

BAD CAMBERG en WIESBADEN, Duitsland, August 22 /PRNewswire/ --

Commerz Grundbesitz-Investmentgesellschaft mbH (CGI) in Wiesbaden vertrouwt aan x.project AG de documentatie toe van haar complete Europese portefeuille. CGI zal via internet toegang hebben tot alle technische details op basis van het documentatieprogramma x.CAD-View. CGI heeft als kapitaalbeleggingsbedrijf voor de vastgoedfondsen met veranderlijk kapitaal Haus Invest Europa en Haus Invest Global een vastgoedportefeuille van meer dan 11 miljard euro en in totaal 500.000 beleggers. CGI verwacht dat de administratie van haar vastgoedportefeuille in 14 Europese landen dankzij de documentatieoplossing van x.project veel doeltreffender zal worden. CGI zal x.CAD-View daarnaast als een marketingprogramma gebruiken voor verhuuractiviteiten.

Via dit documentatieprogramma worden alle gegevens over de architectuur en de service van een gebouw online geregistreerd, gestructureerd en voorgesteld. Verantwoordelijken voor de fondsen bij CGI krijgen aldus snel complete toegang tot alle noodzakelijke informatie over het gebouw, zoals de oppervlakte, hoogte, energievoorziening, installaties, brandbeveiliging en leidingen. Met het documentatieprogramma kan men ook kiezen om een vergroot beeld te krijgen van de verschillende units of om perspectiefbeelden van het terrein weer te geven. Foto's intensifiëren deze indrukken en geven daarnaast een atmosferisch inzicht.

Het basissysteem was geïnstalleerd en functioneel binnen enkele weken en meer dan 100 gebouwen zullen binnen de komende maanden opgenomen zijn.

x.project AG is het topbedrijf voor documentatie op tekeningen voor de vastgoedmarkt. x.project AG biedt als servicebedrijf aan vastgoedeigenaars, projectplanners en beheerders van eigendom eenvoudige toegang tot grafische gegevens voor complexe technische documentatie. x.project AG is gevestigd in Bad Camberg (Hesse) en beheert bijna 500 flatgebouwen en appartementen, kantoorgebouwen en administratieve gebouwen, evenals winkelcentra in 14 Europese landen. Bekende klanten, naast verschillende beleggingsfondsen, zijn Commerzbank AG, DBV Winterthur, Hochtief, Axima en Nexity. BAD CAMBERG en WIESBADEN, Duitsland, August 22 /PRNewswire/ --

Voor nadere informatie: x.project AG, Carl-Zeiss-Str. 14 - 18, 65520 Bad Camberg, tel.
+49(0)6434-9044, fax +49(0)6434/9044-11, e-mail info@x-project-ag.com; website: www.x-project-ag.com