Arron Koffie introduceert Koffie light


WADDINXVEEN, 20060822 -- Leverancier van koffieautomaten en ingrediënten Arron Koffie introduceert vandaag hun nieuwe 'Koffie light' concept. Arron Koffie levert een complete lijn van automaten en koffiesoorten die liefhebbers op de werkplek voorziet van een calorieënarme kop koffie of cappuccino. Het Koffie light concept speelt in op de trend van een verlaagde calorieëninname door een bewuste keuze van voedingsmiddelen waaronder warme dranken.

Arron Koffie ontwikkelde het concept naar aanleiding van de vraag van haar klanten. Bij een gemiddelde consumptie van koffie of cappuccino met suiker worden onnodig veel calorieën ingenomen. Reden voor Arron om ingrediënten en automaten te ontwikkelen die zorgen voor een gezoete consumptie echter zonder de calorieën van de suiker. Om het product op een goede manier uit de koffieautomaat te kunnen verkrijgen ontwikkelde Arron een speciale koffiemix en een speciale automaat. Normale koffieautomaten zijn niet geschikt voor Koffie light.

Arron Koffie is een landelijke franchiseorganisatie op het gebied van koffieautomaten voor op het werk. Dagelijks levert, verzorgt en onderhoudt Arron Koffie duizenden warme drankenautomaten.
Arron Koffie is een concept van Arron Automatics Franchise BV landelijk cateraar van consumptieautomaten en gezonde schoolkantines