Ingezonden persbericht

Nieuwe LCD monitoren van LG Electronics brengen rust & ruimte in kantoorinterieur LG monitoren combineren visuele schoonheid met emotionele sensatie

Almere, 24 augustus 2006 - Vanaf vandaag kan de stijlbewuste medewerker zijn of haar hectische werkplek voorzien van rust en design. Verpakt in een flinterdunne behuizing, prikkelen de drie nieuwste LCD monitor van LG Electronics de zintuigen met kristalheldere beelden en een ultrasnelle reactietijd. De drie monitoren (L1900J-BF, L1900R-BF en L1900E-BF) maken onderdeel uit van LG Electronics 'Emotional Serie': een nieuwe generatie beeldschermen die de gebruiker raakt, met zowel design als kwalitatief hoogstaande beelden.

Kijkgemak
Wanneer medewerkers vele uren op kantoor en achter hun computer doorbrengen, is een prettige werkplek van belang. Eenzijdige bewegingen en turend kijkgedrag heeft menigeen al ongemak bezorgd. De Emotional Serie biedt gebruikers ademruimte en rust in de dagelijkse hectiek en het urenlange computergebruik. Met de L1900J-BF, L1900R-BF en de L1900E-BF monitoren introduceert LG Electronics 19 inch beeldschermen die zijn uitgerust met Digital Fine Contrast (DFC). Met een ultrascherp contrast ratio van 2000:1, zorgt DFC ervoor dat alle beelden, foto's en video's als het ware van het scherm afspatten. DFC perfectioneert continu afbeeldingen, waardoor de kijker de beelden als levensecht ervaart.

Rust & ruimte
Naast de hoge contrast ratio van 2000:1 optimaliseert de supersnelle reactietijd van slechts vier milliseconden het kijkgemak verder. Maar niet alleen de technologische specificaties maken van de beeldschermen een lust om mee te werken. Het zijn bovendien drie visuele schoonheden. De beeldschermen zijn slechts achttien millimeter diep en hebben de contouren van een designer pronkstuk. En dat komt de uitstraling van de kantoorruimte weer ten goede: de inrichting oogt in één keer een stuk rustiger en ruimtelijker. Doorslaggevende factoren om plezierig de dag te beginnen!

LG Electronics wil tegen 2010 de nummer 1 zijn in de wereldmarkt voor beeldschermtechnologie. LG zal daarom nu en in de komende jaren voorloper blijven op het gebied van technologische innovaties en nieuwe standaarden.

De L1900J-BF, L1900R-BF en de L1900E-BF zijn leverbaar in zwart vanaf heden verkrijgbaar in de winkels voor een adviesprijs van ¤379,-.

Beeldmateriaal

L1900E-BF L1900J-BF L1900R-BF

Meer foto's en grote versies van bovenstaande foto's zijn te downloaden via: http://www.online-pr.nl/photos.asp?customer_id=26

Specificaties
Afmeting: 19 inch
Contrast Ratio: 2000:1
Resolutie: 1280x1024
Helderheid: 300 nits
Reactietijd: 4ms GTG
Special feature: Digital Fine Contrast (DFC)

Over LG Electronics
LG Electronics is een van 's werelds grootste producenten van consumentenelektronica en technologische vernieuwer op het gebied van informatie, communicatie en elektronica. Tachtig dochterondernemingen bieden werk aan meer dan 72.000 mensen wereldwijd. LG Electronics is 's werelds grootste producent van plasma-schermen, CDMA handsets, air conditioners voor particulier gebruik, optical storage apparatuur, dvd-spelers en home theatre systems. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media en heeft een wereldwijde omzet van ruim 35 miljard dollar (geconsolideerd 45 miljard dollar). Voor meer informatie: www.lge.nl

LG Electronics Digital Display Company gebruikt hypermoderne technologieën voor baanbrekende digitale producten. Daarmee is het wereldwijd marktleider op het gebied van digital displays, waaronder Plasmatelevisies, LCD monitoren, LCD televisies met ingebouwde Digital Video Recorder (DVR), monitoren en High-Definition Televisions (HDTV).