Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 28-08-2006

Verdachte aanranding aangehouden

Rosmalen Een 21 jarige man uit Den Bosch is op 27 augustus 2006 aangehouden als verdachte van aanranding van een 45 jarige vrouw uit Den Bosch. De verdachte trok het slachtoffer op de Kloosterstraat te Rosmalen van haar fiets en betastte haar. De vrouw kon een goed signalement van de verdachte geven en deze werd korte tijd later aangehouden. Hij is ingeloten.

Verdachte mishandeling en bedreiging aangehouden

s-Hertogenbosch Een 22 jarige verdachte is op 27 augustus 2006 aangehouden ivm mishandeling van een 27 jarige man uit Den Bosch en bedreiging van een 25 jarige man uit Den Bosch. De 27 jarige Bosschenaar kreeg klappen van de verdachte en toen deze wegvluchtte werd de 25 jarige man met een mes bedreigd. De verdachte is ingesloten.

Harddrugs inbeslaggenomen

s-Hertogenbosch Een 26 man jarige man uit Den Bosch is op 27 augustus 2006 omstreeks 23.05 uur aangehouden, omdat hij een zakje harddrugs bij zich had. De drugs zijn inbeslaggenomen.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 42 jarige automobilist uit Vught is op 28 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.10 uur op de Hinthammereinde te Den Bosch.

Rijbewijs ingevorderd

Odiliapeel Van een 39 jarige automobilist uit Uden is op 27 augustus 2006 zijn rijbewijs ingevorderd. De man reed met een snelheid van 140 km over de N277, waar 80 km. is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Aangehouden na leksteken banden en dreigen met mes

Oss De politie heeft zondagavond een 37-jarige man uit Oss in zijn woning aangehouden. De man wordt ervan verdacht eerder die dag de banden van een auto te hebben lekgestoken.

Zondagmiddag wilde op het Burchtplein de 53-jarige man een parkeervak inrijden. Op dat moment kwam een andere auto aanrijden die ook hierin wilde rijden. Van beide autos stapte een passagier uit en de 37-jarige bestuurder. Hierop ontstond een woordenwisseling en dreigde de bestuurder uit Oss met een mes. Uiteindelijk heeft de 53-jarige man zijn auto geparkeerd. Toen hij later terugkwam bij zijn auto waren twee banden lekgestoken. Getuigen hadden het kenteken van de auto genoteerd, waarin de verdachte zat die de banden had lekgestoken. De politie kon hierop de 37-jarige man uit Oss aanhouden.

Na belediging aangehouden

Sint Oedenrode In de nacht van zondag op maandag heeft de politie op de Heuvel een 18-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden die de politiemensen beledigde. Hij krijgt een proces-verbaal en is in vrijheid gesteld.

Met drank op achter het stuur

Boxtel De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 27-jarige automobilist uit Luyksgestel aangehouden op de Brederodeweg. Hij reed met zijn auto slingerend over de weg. Uit de blaastest bleek dat de man te veel had gedronken. Hij is aangehouden. De man kreeg een procesverbaal en een rijverbod. Hij is in vrijheid gesteld.

Rijbewijs ingevorderd

Vught Op het Salahutuplein heeft de politie in de nacht van zondag op maandag een 36-jarige automobilist uit Vught aangehouden. De man was bij zijn auto en werd aangesproken door de politie, die hem aangaf niet te gaan rijden omdat hij gedronken had. Toen de politie wegging, stapte de man toch in de auto stapte en begon te rijden. Hij is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij is in vrijheid gesteld en krijgt een procesverbaal.

Aanrijding onder invloed

Heeswijk Dinther De politie heeft in zondagavond een 61-jarige automobilist uit Heeswijk Dinther aangehouden. Hij was betrokken bij een ongeval en uit de blaastest bleek dat hij onder invloed verkeerde. De man kreeg een rijverbod en procesverbaal.

Op de Gouverneursweg stond een touringcar stil in de richting van Veghel. Een 31-jarige man uit Duitsland wilde daar de weg oversteken en liep voor de touringcar langs. Vanuit de richting Berlicum kwam de 61-jarige man aanrijden en passeerde de bus. Hij zag het slachtoffer te laat en reed hem aan. Hij is naar het ziekenhuis in Veghel vervoerd.