Politie Zuid-Holland-Zuid

28/08 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht, 28-08-2006 o Persberichten District II

VERKEERSONGEVAL
GORINCHEM- Een 28-jarige man uit Gorinchem is op zondag 27 augustus gewond geraakt nadat hij was aangereden door een personenauto. De man liep over het fietspad aan de Banneweg. Ongeveer 15 meter bij de kruising vandaan stak de man plotseling over. De Duitse bestuurster (leeftijd onbekend) van de personenauto toeterde maar kon de man niet meer ontwijken. De man viel op de motorkap en kwam met zijn hoofd tegen de voorruit terecht. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer heeft schaafwonden aan de knieën en een gekneusd linker been opgelopen. Vermoedelijk heeft hij ook een hersenschudding.

HUISELIJK GEWELD
ALBLASSERDAM- Een 58-jarige man uit Alblasserdam is op zondag 27 augustus in zijn woning aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben mishandeld. Zijn 43-jarige vrouw heeft aangifte gedaan. De politie heeft de man meegenomen nara het politiebureau. Hier is hij ingesloten.

STALKING
PAPENDRECHT- Op maandagochtend 28 augustus heeft de politie een 44-jarige vrouw uit Papendrecht aangehouden. De vrouw wordt verdacht van stalking. Ze heeft haar 45-jarige ex-vriend gedurende 1,5 jaar via sms-jes en brieven beledigd en bedreigd. De vrouw is ingesloten op het politiebureau en wordt verhoord.