Gemeente Bronckhorst Persconferentie in café de Herberg in Vorden om 21.30 uur vanavond nav bijeenkomst muziekvereniging

Naar aanleiding van de gebeurtenissen afgelopen vrijdagmiddag waarbij twee leden van muziekvereniging Sursum Corda uit Vorden door een blikseminslag tijdens een begrafenis van een erelid op de algemene begraafplaats in het dorp omkwamen, is vanavond een besloten bijeenkomst voor de leden en naaste betrokkenen van de muziekvereniging. Om met elkaar na te praten over de gebeurtenissen en troost te zoeken bij elkaar. Tijdens de bijeenkomst zijn onder meer de betrokken bestuurders van de gemeente (Henk Aalderink, burgemeester en wethouders Ab Boers en André Baars) aanwezig en daarnaast de brandweercommandant, leden van Slachtofferhulp en een bliksemexpert om, wie van de aanwezigen daar behoefte aan heeft, nadere uitleg te geven over het gebeurde.

Aan de media bij deze het dringende verzoek in acht te nemen dat dit een besloten bijeenkomst is waar aanwezigheid van de pers door de betrokkenen niet op prijs wordt gesteld.

Omdat ons is gebleken dat er vanuit de media wel veel aandacht is voor de gebeurtenissen in Vorden, heeft burgemeester Aalderink besloten om 21.30 uur vanavond een persconferentie te geven in café de Herberg in het dorp om u te informeren over het verloop van de bijeenkomst eerder die avond voor de Sursum Corda betrokkenen. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Hengelo Gld, 28 augustus 2006

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.