Travel Unie International Nederland N.V.

DIRECTIE KRAS STERVA ...
DIRECTIE KRAS STERVAKANTIES GEWIJZIGD

Raymond Vrijenhoek ad interim nieuwe algemeen directeur KRAS SterVakanties

Rijswijk, maandag 28 augustus 2006 - De samenstelling van de directie van KRAS SterVakanties, onderdeel van marktleider TUI Nederland, is per vandaag gewijzigd. Hans Bommer, directeur van KRAS SterVakanties, legt zijn taken neer. Raymond Vrijenhoek zal per direct op ad interim basis zijn taken overnemen.

Momenteel is TUI Nederland binnen het project 'KRAS 2008' bezig met een heroriëntatie op het beleid en de strategie van KRAS SterVakanties in de aankomende jaren. De eerste stap in dit proces is een wijziging in de directiestructuur. Vanaf vandaag bestaat de directie van KRAS SterVakanties uit Raymond Vrijenhoek (algemeen directeur ad interim), Fred Verlinden (commercieel directeur) en Erik Savenije (financieel directeur).

Raymond Vrijenhoek (43) is per 1 juli j.l. bij KRAS aangesteld als projectmanager. Hij houdt zich onder andere bezig met het project 'KRAS 2008'. Hiervoor was Raymond Vrijenhoek werkzaam binnen verschillende management functies bij diverse touroperators en airlines, zoals Travel Trend, Transavia en Denim Air.