Gemeente Heemskerk


dinsdag, 22 augustus 2006

Vlooienmarkt op kinderboerderij Heemskerk

HEEMSKERK - Op woensdagmiddag 30 augustus wordt er een vlooienmarkt gehouden op de Kinderboerderij Dierendorp, aan de Vrijburglaan in Heemskerk. Iedereen is van harte welkom om z'n afgedankte spullen te verkopen (commerciële verkoop is niet de bedoeling). Deelname aan de vlooienmarkt bedraagt EUR 5,-. Dit bedrag kan ter plaatse worden voldaan. Vanaf 11.00 uur kunnen de spullen worden uitgestald op het plein. De opbrengst van de verkochte spullen is voor de verkoper.

Bezoekers kunnen de vlooienmarkt van 12.00 tot ca. 15.30 uur bezoeken. Voor de kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de kleintjes bijvoorbeeld eendjes vangen of grabbelen in de ton. Tevens kan men o.a. pony rijden en blikjes gooien. Per activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd van EUR 0,50.

Moe geworden van het slenteren langs de uitgestalde goederen en de activiteiten, kan men in de koffie - thee schenkerij onder het genot van een drankje alle activiteiten nog eens rustig gadeslaan. Bij hevige regenval of andere extreem slechte weersomstandigheden wordt de vlooienmarkt afgelast.

---