Gemeente 's-Hertogenbosch

23-08-2006
Wijkschouw Maaspoort
Handhavingsteam zoekt bewoners die willen meedoen

Op woensdagmiddag 30 augustus organiseert het handhavingsteam Maaspoort een wijkschouw in het zuidelijke deel van de buurt Maasdal, begrenst door 't Geerke, Doornburgstede, de wetering waterloop en Maaspoortweg. De wijkschouw start om 14.00 uur bij het jongerenactiviteitencentrum De Poort aan de Oudaanstede 69.

Bewoners zijn van harte uitgenodigd om mee te lopen met professionals van het handhavingsteam Maaspoort om aan te geven hoe de leefbaarheid er in deze buurt voor staat. Hebt u een vraag, een idee om iets te verbeteren of ergert u zich ergens aan in deze buurt van de Maaspoort? Sluit op 30 augustus dan aan bij de wandeling door het zuidelijk deel van de Maasdal. U hoeft zich niet aan te melden maar als u vooraf wilt overleggen met wijkmanager Rens Jeunink kunt u hem bellen op tel. 615 96 36 of mailen op reje@s-hertogenbosch.nl

Het handhavingsteam Maaspoort bestaat uit medewerkers van de gemeente; wijkmanager, milieupolitie, beheer openbare ruimte, politie, woningcorporaties en Divers. Meer informatie, bijvoorbeeld over de eerdere wijkschouw Maaspoort Kwartierenbuurt van 28 juni, vindt u op http://www.wijkgerichtwerken.nl wijkpagina Maaspoort.