Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 30 augustus t/m vrijdag 8 september 2006

Woensdag 30 augustus 2006

16.00 uur
Burgemeester van Vliet-Kuiper is aanwezig bij de opening van de tentoonstelling CookingArt en ontvangt het eerste exemplaar van de Amerpoort Asvz Kunstagenda 2007. Locatie: Museum Flehite, Westsingel 50 te Amersfoort.

Donderdag 31 augustus

14.40 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de opening van het Collegejaar van de Hogeschool Utrecht schooljaar 2006/2007. Locatie: Fort Voordorp, Voordorpsedijk te Groenekan.

15.00 uur
Wijkwethouder Van Daalen is aanwezig bij de onthulling van een herinneringsplaquette voor de verzetsgroep, die in de Tweede Wereldoorlog vanuit de Westerkerk aan de Dollardstraat heeft geopereerd. Locatie: gebouw Irene, Dollardstraat 58 te Amersfoort.

Vrijdag 1 september

09.00 uur
Wethouder Van Daalen geeft het startsein voor de wereldkampioenschappen hondenbehendigheidsport voor valide deelnemers en deelnemers met een handicap. Locatie: Sporthal Zielhorst, Trompetstraat 3 te Amersfoort.

15. 00 uur
Wethouder Luchtenveld bezoekt de buitengewone raadsvergadering ter gelegenheid van de installatie van G.F. Naafs als burgemeester van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Locatie: SBI (Zonheuvel), Amersfoortseweg 98 te Doorn.

19.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de buitengewone raadsvergadering ter gelegenheid van de installatie van de heer A. Noordergraaf als burgemeester van de gemeente Soest. Locatie: gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest.

Zaterdag 2 september

11.00 uur
Het college ontvangt Amersfoortse vrijwilligers tijdens de 'Stadsbrunch'. Tijdens deze bijeenkomst wordt de Vrijwilligersprijs uitgereikt. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Zondag 3 september

14.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de expositie "Hidden Beauty" van de Zimbabwaanse kunstenaar Tinei Mashaya. Deze expositie wordt georganiseerd door stichting De Levende Steen. Locatie: Stoutenburgerlaan 11 te Stoutenburg-Noord.

Maandag, 4 september

16.30 uur
Wethouder Luchtenveld geeft het startsein voor de bouw van het woonproject WLTVRDN. Locatie: Terrein naast verkoopcentrum WLTVRDN, op de hoek Kersenbaan/Leusderweg te Amersfoort.

Dinsdag 5 september

16.00 uur
Wethouder Van Daalen opent het informatiecentrum 'Reyer ter Burgh', centrum voor informatie & advies geestelijke gezondheid in Amersfoort. Locatie: kamp 43 te Amersfoort.

Woensdag 6 september

10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper, wethouder Hekman, wethouder Van 't Veld en wethouder Eerdmans bezoeken de derde G27 Jaarconferentie over grootstedelijke problematiek. Locatie: Pulchri Studio, Lange Voorhout 15 te Den Haag.

18.00 uur
Wethouder Van 't Veld spreekt tijdens de bijeenkomst ter ere van het 5-jarig jubileum van Matchpoint. Locatie: Dierenpark Amersfoort, BW-laan 224 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Luchtenveld zal de officiële oplevering van 15 appartementen voor starters Achter de Arnhemse Poortwal verrichten. Locatie: pleintje achter de Hema, Achter de Arnhemse Poortwal te Amersfoort.

Donderdag 7 september

09.00 uur
Wethouder Luchtenveld geeft het startsein voor het project 'JONGleren in het verkeer'. Locatie: Pelikaanstraat 3 te Amersfoort.

Vrijdag 8 september

18.30 uur
Wethouder Van 't Veld opent het zakenseizoen tijdens de 'Bergparty', georganiseerd door Golden Tulip Berghotel en ABN AMRO. Locatie: Golden Tulip Berghotel Amersfoort, Utrechtseweg 225 te Amersfoort.


---- --