AutoRai

Elke nieuwe Hyundai inclusief Dell laptop

(8/30/2006)
Hyundai lanceert vanaf vandaag één van de meest spraakmakende consumentenacties ooit. Wie van 31 augustus tot en met 31 oktober 2006 een nieuwe Hyundai koopt ontvangt daarbij een Dell laptop. Het voordeel kan oplopen tot liefst 5.200 euro.
Hyundai is een van de succesvolste en snelst groeiende automerken van dit moment. Door de uitstekende kwaliteit (derde plaats wereldranglijst J.D. Power onderzoek) én het Europese design van de producten kiezen dan ook steeds meer automobilisten voor een Hyundai. Daarnaast is Hyundai een zeer ambitieus merk. Hyundai wil vooruit en timmert dan ook hard aan de weg om consumenten aan zich te binden.

Hyundai spreekt met recht over een LapTOPdeal. Wie gedurende de actieperiode een nieuwe Hyundai koopt ontvangt een Dell laptop. Het maakt dan ook niet uit welk model wordt uitgekozen. Het kan om de kleine pikante Hyundai Atos gaan, of om de razend populaire Hyundai Tucson. Maar ook om het nieuwe succesnummer van Hyundai, de Santa Fe. Hyundai zet voor deze LapTOPdeal ook de toch al zeer voordelige actiemodellen zoals de S-Editions in, maar ook de nieuwe Getz Cross, of de Accent First Edition. Kortom, welke Hyundai ook wordt gekozen, de laptop van Dell is altijd inclusief.

Het gaat in de Hyundai lapTOPdeal bovendien niet om zo maar de eerste de beste laptop, maar om de Dell Notebook Inspirion 1300. Dit is een zeer complete, moderne en uiterst compacte laptop met een 15.4 WXGA monitor, een Intel Celeron M 360 processor met een werkgeheugen van 256 MB en een harde schijf van 40 GB met een 24x CDRW/8DVD Combo Drive. De laptop is bovendien inclusief Windows XP Home software.

De Hyundai LapTOPdeal sluit naadloos aan bij de ambitie van Hyundai om verder te groeien in Nederland. Hyundai bezet momenteel op de ranglijst van grootste en succesvolste automerken in Nederland een achtste plaats. Dat is de hoogste positie van een Koreaans automerk ooit in Nederland. Wereldwijd staat Hyundai zelfs op de zesde positie en op de ranglijst van meest kwalitatieve en betrouwbaarste autoâs bezet Hyundai de derde plaats achter Porsche en Lexus, maar voor Toyota.

De Hyundai LapTOPdeal is een van de meest spraakmakende consumentenacties ooit. Iedereen die gedurende de actieperiode een nieuwe Hyundai koopt ontvangt daarbij een laptop van Dell:

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster