Gemeente Aalburg


Onderhoudswerkzaamheden aan asfaltwegen 2006


Aannemersbedrijf Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. uit Tilburg verzorgt de uitvoering van het onderhoud aan verschillende asfaltwegen binnen de gemeente Aalburg.

Naast de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden aan diverse wegen, staat de aanleg van de 60 km maatregelen in het buitengebied nog op het programma.

Een aantal wegen wordt geheel voorzien van een nieuwe laag asfalt, te weten Aalburgsestraat (gedeelte), Achterdijk (gedeelte) en Hagoort. Tevens moeten een aantal wegen voorzien worden van een slijtlaag.

Het aanbrengen van slijtlagen staat, onder goede weersomstandigheden gepland vanaf week 36. Overdag is de weg door middel van borden (­ volledig) afgesloten voor alle verkeer en zijn de percelen met de auto moeilijk bereikbaar. Wij zullen de aanliggende bewoners schriftelijk informeren. De laatste stand van zaken zullen we via de gemeentepagina doorgeven.

U wordt verzocht, ter voorkoming van schade aan uw auto, deze tijdens de werkzaamheden op behoorlijke afstand van, en in ieder geval niet op, het asfaltwegdek te parkeren.

Tijdens het aanbrengen van de slijtlagen zijn de betrokken wegen afgesloten voor (doorgaand) verkeer:

Zwaansheuvel

Bosseweg

Hakkeveld

Hill

Tol (ged.)

Hoog Meeuwen (ged.)

Parkeerterrein NOAD

Omleidingen zullen zoveel mogelijk worden aangegeven met bebording.

Tijdens de uitvoering van het werk zal getracht worden om de overlast voor aanwonenden en belanghebbenden tot een minimum te beperken. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Mw. Alette Barèl van de afdeling openbare werken.

Zij is bereikbaar via doorkiesnummer (0416) 69 87 71 of via e-mailadres a.barel@aalburg.nl.