Deelgemeente Charlois Rotterdam

Pendrecht Beach!

Vanaf vandaag, woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september is er volop tropische gezelligheid op Plein 1953.

Het plein wordt omgetoverd tot een Beachlocatie met een mooi aangekleed Beach Volleybal veld. Zomerse verrassingen, palmbomen en muziek maken het plein tot een feestelijke plek waar jong en oud met elkaar kunnen genieten.

Tijdens schooltijden hebben de kinderen uit Pendrecht les op het zand, na school kunnen ze vrij komen sporten. Ook s avonds zijn kinderen en ouders van harte welkom om gezellig naar de Beach op het plein te komen.

Lees hieronder waaraan je mee kunt doen en hoe je je aan kunt melden. Deelname is gratis.

Donderdag 31 augustus: Bewonerstoernooi:

vanaf 18.00 uur is Beach! er voor sportievelingen die met een toernooitje mee willen doen. Je kunt bijvoorbeeld een straatteam vormen, een vriendenteam of een familieteam.

Vrijdag 1 september : Ondernemerstoernooi:

vanaf 18:00 spelen teams van winkeliers en ondernemers die betrokken zijn bij Pendrecht tegen elkaar.

Zaterdag 2 september: Grote Finaledag:

zaterdag is de finaledag. Dan komen er echte Beach volleyballers, DJ's, de Bikini Beach Dancers en het programma wordt heel gevarieerd. Iedereen kan meedoen aan de clinics, een wedstrijd spelen tegen de beach-toppers, een onderlinge wedstrijd spelen met een team of individueel. En er zijn Beach Games met leuke prijzen. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

Inschrijven voor het bewoners- of ondernemerstoernooi of een leuk idee doorgeven kan telefonisch: 06 28880141 of per mail: info@glua.nu