Deltion College


Deltionstudent verkozen tot MBO-uitblinker 2006

Arnout van der Stelt, student Internationale Handel voor ondernemers aan het Deltion College is uitgeroepen tot MBO-uitblinker 2006.

Elk jaar nodigt de Bve Raad, de landelijke brancheorganisatie van alle onderwijsinstellingen voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie, onderwijsinstellingen in heel Nederland uit een student uit te roepen tot MBO-uitblinker. MBO-uitblinkers zijn studenten die tijdens hun opleiding of stage een prestatie van formaat hebben geleverd. Dit jaar ontvangen 47 studenten een prijs, een sculptuur, uit handen van Staatssecretaris Rutte van Onderwijs. Het Deltion College heeft Arnout van der Stelt gekozen, omdat hij tijdens zijn stage aantoonde dat hij een top ondernemer is en weet wat hij wil. Hij heeft een volwassen werkhouding. Bij zijn stageplaats draaide hij mee als een volledige werknemer en na school kan hij bij dezelfde werkgever aan de slag als partner.
Arnout geeft zelf aan zeer vereerd te zijn met deze prijs. "Ik wil de school bedanken voor de leerbare jaren en ik wil de mensen bedanken die ervoor gezorgd hebben dat ik genomineerd ben." Tijdens de landelijke opening van het schooljaar 2005-2006 door de Bve Raad in Theater De Flint te Amersfoort op vrijdag 1 september, krijgt Arnout de prijs uitgereikt.

Algemene informatie over het Deltion College
Het Deltion College is een Regionaal OpleidingenCentrum (ROC) en biedt in Zwolle en omgeving meer dan 400 opleidingstrajecten aan in bijna alle sectoren. Mensen van verschillende levensbeschouwingen en culturen zijn bij ons welkom. Wij bieden een prettige en veilige leeromgeving zodat iedereen zich bij ons thuis voelt en met plezier kan leren en werken. Kleine en betrokken docententeams verzorgen een groep van opleidingen. Er is dus ruimte voor persoonlijk contact, goede begeleiding en individuele aandacht. Praktijkgericht onderwijs vormt bij ons het uitgangspunt. Omdat onderwijs goed moet zijn, eigentijds en vernieuwend, passen we onze opleidingen regelmatig aan.

Datum: 30-08-2006

---