Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Aanbesteding inkoop Huishoudelijk verzorging

30 augustus 2006 print
De gemeenten Aalsmeer en Uithoorn starten met de aanbesteding van de inkoop van de Huishoudelijke Verzorging (HV) één van de onderdelen van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Wat willen we bereiken?

Het doel van deze aanbesteding is het kunnen contracteren van drie aanbieders van huishoudelijke verzorging. Deze aanbieders moeten dan wel voldoen aan de uitvoering van de HV binnen de in het bestek beschreven voorwaarden, eisen en wensen.

Interesse?

Partijen die zijn geïnteresseerd kunnen na de publicatie van de aanbesteding op de website van de Europese unie: www.ted.europa.eu (31 augustus 2006) een exemplaar van het bestek opvragen via wmo.aalsmeer.uithoorn@uithoorn.nl. Bij het opvragen van het bestek dient het kenmerk van dit aanbestedingsdocument: R&M-MO-1 te worden aangegeven. Het bestek kan worden opgevraagd tot 18 september 2006.

Over het bestek mag geen telefonisch contact worden opgenomen met de gemeenten.

Categorieën Huishoudelijke Verzorging

Het gaat om de volgende categorieën HV:

* HV 1 (Alphahulp). Huishoudelijke werkzaamheden. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan: Stofzuigen, stof afnemen, toilet en douche schoonmaken, vloeren en houtwerk doen, wasverzorging, boodschappen doen, verzorging planten en dieren, verzorging textiel en maaltijdverzorging.

* HV 2 (Uitgebreidere Huishoudelijke Verzorging). Hierbij kan onder andere worden gedacht aan de taken zoals benoemd bij categorie 1 aangevuld met de opvang van kinderen, bijvoorbeeld in tijdelijke crisissituaties (bij uitval van de primaire verzorgers), behoud en stimuleren van de zelfredzaamheid, signaleren, advies, instructie en voorlichting (o.a. doorverwijzen).

^
Wmo stimuleren zelfredzaamheid

* Europese Unie / aanbesteding >>