Beste 2 wijnen van de wereld exclusief bij De Bruijn Wijnkoper

De bruijn wijnkopers

Persbericht

Beste 2 wijnen van de wereld exclusief bij De Bruijn Wijnkopers

Nijmegen, 30 augustus 2006

Het mondiaal gerenommeerde Britse vakblad 'Decanter' heeft haar top tien van beste witte wijnmakers bekend gemaakt. De nummers 1 en 2 van deze lijst zijn 'Le Domaine Leflaive à Puligny Montrachet' en 'Domaine des Comtes Lafon à Meursault' geworden. Beide wijnen worden in Nederland exclusief bij P. de Bruijn Wijnkopers in Nijmegen verkocht.
'Wij vertegenwoordigen deze top klassewijnen al jaren' aldus de terecht trotse eigenaar Eric de Bruijn, die samen met zijn broer Joost het familiebedrijf leidt. 'Het is toch een erkenning van onze vakkennis van én keuze voor kwaliteitswijnen.'

P. de Bruijn Wijnkopers is al meer dan 230 jaar -en 7 generaties lang- de oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland. Daarnaast mogen zij zich sinds 1952 bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier noemen. P. De Bruijn is ook de enige wijnhandel in Nederland die zich volledig heeft gespecialiseerd in Franse wijnen. Door hierin jarenlang te investeren, zijn er zeer hechte en trouwe relaties opgebouwd op basis van wederzijds vertrouwen met Frankrijks mooiste wijnhuizen. Dat dit de juiste vruchten afwerpt, blijkt wel uit de verkiezing van de wereldtop van witte wijnen, exclusief te koop bij het Nijmeegse familiebedrijf.