Ingezonden persbericht


CA BENOEMT GLIDEPATH TOT EERSTE LIGHTHOUSE OPERATIONS CENTER

Nieuwegein, 30 augustus 2006 - GlidePath is benoemd tot het eerste Lighthouse® Operations Center van Computer Associates (CA). De benoeming beoogt een verregaande samenwerking tussen de partijen. GlidePath zal exclusief de managementsoftware van CA gaan inzetten voor het beheer van haar klanten. CA levert technische en functionele ondersteuning in het managen van de verschillende softwaretoepassingen (CA Unicenter, Spectrum en Concord).

De samenwerking is uniek omdat GlidePath ook het live democenter van CA in de Benelux zal gaan worden voor het tonen van alle managementproducten in een vierentwintiguurs omgeving. CA kan op deze wijze een kijkje in de keuken van een Operations Control Center geven. Nieuwe klanten krijgen zo niet alleen een goed beeld over de functionaliteit van de software, maar zien ook hoe het product zich handhaaft in een live productieomgeving.

"Wij zijn erg blij met deze samenwerking", zegt Albert van de Breevaart, Business Manager Director bij CA. "GlidePath is een partner met een unieke propositie in de markt. Bovendien is het bedrijf ISO-gecertificeerd, waardoor we zeker weten dat onze gezamenlijke klanten kwaliteit krijgen."

Robert Rosier, Algemeen Directeur van GlidePath: "Met deze samenwerking doen we waar we allebei goed in zijn. CA levert een goed product en wij zorgen ervoor dat dit waarde creëert bij onze gezamenlijke klanten. Omdat wij ook het live democenter worden van CA, kunnen we een potentiële klant direct laten zien hoe de processen lopen, hoe de organisatie eruit moet zien en hoe de technologie hieraan ondersteuning biedt. Ook zullen we op termijn CA-Unicenter als ASP dienst gaan leveren. De technologie wordt softwarematig verzorgd door producten van CA."

De partijen hebben de intentie om de samenwerking voort te zetten op Europees niveau.

(285 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CA
CA (NYSE:CA), één van 's werelds grootste IT-management softwarebedrijven, integreert en vereenvoudigt het management voor ondernemingsbrede IT. CA is opgericht in 1976, heeft zijn hoofdkantoor in Islandia. N.Y. en is actief in meer dan 140 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com.

Over GlidePath
GlidePath levert 7x24 beheer- en continuïteitsdiensten voor complexe businessprocessen en bijbehorende IT-infrastructuren. GlidePath levert hierbij IT capaciteit, IT beheer, Proces Coördinatie, Infrastructuur (en kantoor) uitwijk en tevens de volledige operatie vanuit een IT Governance raamwerk. Omdat dit raamwerk voldoet aan verschillende standaarden zoals ISO17799, PAS56 en CobiT, zal een klant verzekerd zijn dat zijn centrale infrastructuur door een specialist wordt beheerd. Het bedrijf is opgericht in 2001 en gevestigd op het voormalige Fokker-terrein in Oude Meer. Tot de klantenkring behoren Randstad Holding, PricewaterhouseCoopers, National Car Rental en andere.