Gemeente Delfzijl

BESLUITENLIJST VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERSDELFZIJL portefeuille burgemeester dhr. mr. C.J.D. Waal

1. Register ex artikel 27 van de Wet gemeenschappelijke regelingen (WGR).

1. Het register ex artikel 27 WGR voor een ieder ter inzage leggen en hiervan mededeling doen in de Eemsbode; 2. De juridische beleidsmedewerker van de staf machtigen tot het bijhouden van het register ex artikel 27 WGR; 3. De raad voorstellen het register ex artikel 27 WGR voor kennisgeving aan te nemen.

2. Manifest van de gemeenten.

1. Het 'Manifest van de gemeenten' voor kennisgeving aannemen; 2. De gemeenteraad voorstellen het 'Manifest van de gemeenten' voor kennisgeving aan te nemen; 3. De VNG te berichten dat de gemeente Delfzijl zich kan vinden in de in het Manifest neergelegde prioriteitstelling voor de komende gemeenteraadsperiode om het vertrouwen van de burger in de overheid terug te winnen.

3. Naturalisatieceremonie.

Het jaarlijks organiseren van een feestelijke naturalisatieceremonie op 24 augustus samen met de gemeenten Appingedam en Loppersum. Het regelmatig organiseren van eenvoudige naturalisatieceremonies (alleen voor Delfzijl) afhankelijk van het aantal aspirant-Nederlanders, in ieder geval elke zes weken.

4. Wijziging APV in verband met aanwijzing incidentele festiviteiten.

1. Nu niet wijzigen
2. APV betrekken bij de Toekomstvisie Centrum Delfzijl.

portefeuille wethouder dhr. M. Joostens

5. Aanwijzing toezichthouder.

De heer Fokke Barends van de afdeling Veiligheid & Handhaving op grond van artikel 5.11 van de Algemene wet bestuursrecht aanwijzen als integraal toezichthouder

portefeuille wethouder mevr. T. van der Veen

6. Brief Stichting Zwembad Aquariom.

Bestuur uitnodigen voor een vervolggesprek middels bijgevoegde conceptbrief.