Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Prinsenhoofd krijgt laatste plantschalen

Het nieuwe College van Burgemeester en Wethouders heeft een 100-dagenprogramma gemaakt. Het bestuur is meteen aan de slag gegaan om de Rotterdammers perspectief te bieden.

Geraniumpiramides
In dit kader heeft Gemeentewerken de opdracht gekregen om in 100 dagen nog meer kleur te geven aan de stad. Zo zijn er 450 geraniumpiramides geplaatst op de toevoerwegen naar Rotterdam.

Kleur aan de stad
In aanvulling hierop is de actie Kleur aan de stad, waar de burgemeester en alle wethouders plantschalen vol kleur op verschillende plaatsen in Rotterdam neerzetten. Het aantal is steeds verschillend soms 15, maar het kunnen er ook 20 of 40 zijn. Iedere keer worden de plantschalen in een andere kleur opgemaakt. In totaal komen 270 plantschalen op verschillende locaties.

Gesprekken
De laatste actie is op 4 september, om 11.30 uur op Prinsenhoofd, aan de westzijde van het Noordereiland. Wethouder Bolsius plaatst de plantschalen, samen met portefeuillehouder Robbert Baruch (Buitenruimte) van de deelgemeente Feijenoord. Ze voeren ook gesprekken met aanwezige winkeliers en bewoners.