2e persbericht van woensdag 30 augustus 2006

Eindhoven, 30-08-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie arresteert vrouw voor stalking

De politie heeft woensdag om 9.15 uur in haar woning in Stratum een 40-jarige vrouw aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht in de periode vanaf januari tot en met juli een 40-jarige man uit Leende te hebben lastig gevallen. De man en vrouw kenden elkaar. Zij viel hem vooral telefonisch lastig. De vrouw is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie pakt man op voor stalking

De politie heeft woensdag een 23-jarige man uit Schijndel aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij in de periode begin juli tot eind juli, zijn 23-jarige ex-vriendin uit Geldrop heeft lastig gevallen. Dat gebeurde telefonisch waarbij ook bedreigingen werden geuit. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

Eindhoven: Inbraken in berging

In een flat aan de Mortierlaan zijn tussen dinsdag 13.45 en woensdag 8.00 uur vier bergingen opengebroken. Uit de bergingen zijn drie fietsen ontvreemd.

Best: Inbraak in bedrijf

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Industrieweg zijn tussen vrijdag en dinsdag een vleesmengmachine, sorteerbakken en een metalen transportband weggenomen. Bij de inbraak zijn twee toegangspoorten en een metalen schuifdeur opengebroken.

Nuenen: Auto gestolen

Vanaf de Weerswinkel is in de nacht van dinsdag op woensdag een bedrijfsauto weggehaald. Het gaat om een grijze Mercedes-Benz type Vito (53-BH-XB). In de wagen lag gereedschap van een voegersbedrijf.